Neler Yeni

Ekonominin durmu sizce ne olucak ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı 2.PNG
Ekran alıntısı 3.PNG

• Beğen
Reaksiyonlar: smz.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Beğen

smz.

80+ Bronze
Hiç öylesine sormak istedim
Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ben ekonomiden anlamam!!!
Hocam öncelikle bizim rezervlerimiz altınla dolu dünyada yılda altın çıkaran 13. Ülkeyiz ve Türkiye 10 yıldır hiç altın satmamıştı ve geçen gün saatı hem ekonomideki etkiye baktı hemde biraz gidişatı yavaşlatmak istediler gram altın biraz düştü ama dolar yardımcı oldu ve geri seviyesine yükseldi. Yıl sonuna kadar 2 kez müdahale olacak ama 600 baspuanı geçmez ama dolar 7.50 gelmez gelirsede ülke batacak duruma gelir sana gelecek yılın yaz aylarında dolar ve gram altın kaç TL olacak onu söyleyim dolar 10tl geçicek ve gram altın 720nin üzerinde olacak...
Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ben ekonomiden anlamam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ben ekonomiden anlamam!!!
Hocam öncelikle bizim rezervlerimiz altınla dolu dünyada yılda altın çıkaran 13. Ülkeyiz ve Türkiye 10 yıldır hiç altın satmamıştı ve geçen gün saatı hem ekonomideki etkiye baktı hemde biraz gidişatı yavaşlatmak istediler gram altın biraz düştü ama dolar yardımcı oldu ve geri seviyesine yükseldi. Yıl sonuna kadar 2 kez müdahale olacak ama 600 baspuanı geçmez ama dolar 7.50 gelmez gelirsede ülke batacak duruma gelir sana gelecek yılın yaz aylarında dolar ve gram altın kaç TL olacak onu söyleyim dolar 10tl geçicek ve gram altın 720nin üzerinde olacak...
Bu bir yatırım tavsiyesi değildir ben ekonomiden anlamam.
Kanka zaten 10 filan geçicek ona eminim 15 bile olabilir altında baya yükselir zaten euro 10 u görmek üzere kısaca batıyoruz :D

• Beğen

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord