Çözüldü✓ Ekran böyle oluyor neden

Re
1000019313.webp
sim gelmemiş hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

FPS de 200lerde

emin değilim ama bir çeşit gpu artifact gibi duruyor, önce çok ısınmadığından emin ol. eğer sıcaklık değerleri normalse sürücüyü güncelleştirmeyi/kaldırıp kurmayı dene. yeni kartlarda bir süre böyle sürücü hataları da olabiliyor. düzelmezse donanımsal olup olmadığını anlamak için bi furmark ya da bi vram testi yap

bir hafta olmadı daha yeni oyun yükledim

onedir hocam
Sistemi yeni alıp kurduysan
C++ paketlerini
Runtime Paketlerini
Java paketlerini
Sistem Driverlarını kurman lazım
eğer bunlar yoksa AIO şekilde kurmanı öneririm kurmak istersen dm at

emin değilim ama bir çeşit gpu artifact gibi duruyor, önce çok ısınmadığından emin ol. eğer sıcaklık değerleri normalse sürücüyü güncelleştirmeyi/kaldırıp kurmayı dene. yeni kartlarda bir süre böyle sürücü hataları da olabiliyor. düzelmezse donanımsal olup olmadığını anlamak için bi furmark ya da bi vram testi yap
furmark da böyle hocam
Ekran görüntüsü 2024-04-01 122818.webp

az
önce oyundaytken msi afterburnerdan bakltım 43 derece ekran kartı

Sistemi yeni alıp kurduysan
C++ paketlerini
Runtime Paketlerini
Java paketlerini
Sistem Driverlarını kurman lazım
eğer bunlar yoksa AIO şekilde kurmanı öneririm kurmak istersen dm at
bilgim yok açar mısınız

başka oyunlarda bu tarz şeyler var mı, ayrıca arkadaşın dediği şeyleri oyunu steam gibi resmi bir yerden indirdiysen kurmamış olma ihtimali var mı bilmiyorum ilk açılışında kurmuş olması gerek

başka oyunlarda bu tarz şeyler var mı, ayrıca arkadaşın dediği şeyleri oyunu steam gibi resmi bir yerden indirdiysen kurmamış olma ihtimali var mı bilmiyorum ilk açılışında kurmuş olması gerek
steamden indirdim internet kafe simulatorde olmadı bu the forest ve thief simulator de oldu

furmark da böyle hocamAlıntıyı görüntüle

az

önce oyundaytken msi afterburnerdan bakltım 43 derece ekran kartı

bilgim yok açar mısınız
255 derece temp mi olur la

1752102272609.webp

Farkında mısın durumun 255 C

Geri