2 seneyi mi yüzümüze kakıyorsunusta yok o kadar değil de gene eski olduğunu hatırladımAlıntıyı görüntüle
2 seneyi mi yüzümüze kakıyorsun![]()
Ozaman bir bilgi daha veriyim o kartlar neden kasıyor açıklama kısmındada var bendede 9800gt vardı bir zamanlar oda kasıyordu bunuda kolay kolay kimse söylemez bu kartlar paylaşımlı kartlar ramden istediği verimi alamayınca kasmaya başlar bilgisayarı zorladıkça 1 saat kendisine gelir sonra tekrar başlar bunlarda bu kronik kronik olan hatalar çözülmez. Genelde 4-6 gb ram ile kullanılar ondan dolayı . Ne anılar varmış anlat anlat bitmiyor zamanında iyi kazık yemişiz hep aklımızda.usta yok o kadar değil de gene eski olduğunu hatırladımAlıntıyı görüntüle
beylikdüzünden bahçelievler arası uzak mı acaba?Enişteni nerden gönderip alıcan, sırf bunu alması için gidecekse adam benzin parasına yazık
laptop,14 yıllık ve format gerekiyor cmd penceresi çalışmıyor o yüzdenPeki arkadaşlar ekran kartı al sat yapılması Kârlımı? , yani bence şuanda bir ekran kartın varsa başka bi ekran kartına geçiceksen onu ikinci el satıp o ekran kartını alırsın veya büyük indirim yakaladısan falan.
Alsan bile son sahibi olursun demode kartlarpeki dostlar şuan favorilerde olan kartlar bunlar,sizce hangisi iyi?bunlar satılır mı?
HD6570,350TL
GT120,200TL
HD5670,350TL
HD5850,400TL
GT 420,300TL
Mesaj otomatik birleştirildi:
beylikdüzünden bahçelievler arası uzak mı acaba?
Son 2 haftadır piyasası çok hareketli girmek istemedim laptop piyayası daha güzel daha güzel kar bırakıyor ondan devam ediyorum2 yıldır.Peki arkadaşlar ekran kartı al sat yapılması Kârlımı? , yani bence şuanda bir ekran kartın varsa başka bi ekran kartına geçiceksen onu ikinci el satıp o ekran kartını alırsın veya büyük indirim yakaladısan falan.
Alt lige girmeDostlar aklıma bir fikir geldi geçen sarı siteyi gezerken bir ilan buldum,ASUS GTS250 1GB GDDR5 Ekran Kartı Arızalı olarak 100TL idi,şuan biraz birikim yapmaya başladım ve İstanbul'da teyzemler oturuyor,100TL olunca eniştemi gönderip almayı düşünüyorum,en yakın arkadaşımın babası bilgisayarcı tamiri o yapabilir,sizce tamir ettirip satmak mümkün mü az da olsa kar edebilir miyim piyasası 350TL den başlıyor...
Bahsettiğim ilan:
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
@MuratTheFounderOfGariban
adam 95 lira diyor agaAlt lige girme
100 bin in veya 30-50 k paran varsa rig al
Nekdar paran varusta sen al sat yapıyordun değil mi ilk kez başlamak isteyen birine ne tür donanım alıp satmasını tavsiye edersin?
3 paket sigara anca alıyor o paraadam 95 lira diyor aga![]()