Neler Yeni

Ekran Kartı Al Sat Yapmak İstiyorum

Strelok

80+ Silver
Dostlar aklıma bir fikir geldi geçen sarı siteyi gezerken bir ilan buldum,ASUS GTS250 1GB GDDR5 Ekran Kartı Arızalı olarak 100TL idi,şuan biraz birikim yapmaya başladım ve İstanbul'da teyzemler oturuyor,100TL olunca eniştemi gönderip almayı düşünüyorum,en yakın arkadaşımın babası bilgisayarcı tamiri o yapabilir,sizce tamir ettirip satmak mümkün mü az da olsa kar edebilir miyim piyasası 350TL den başlıyor...

Bahsettiğim ilan:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostlar aklıma bir fikir geldi geçen sarı siteyi gezerken bir ilan buldum,ASUS GTS250 1GB GDDR5 Ekran Kartı Arızalı olarak 100TL idi,şuan biraz birikim yapmaya başladım ve İstanbul'da teyzemler oturuyor,100TL olunca eniştemi gönderip almayı düşünüyorum,en yakın arkadaşımın babası bilgisayarcı tamiri o yapabilir,sizce tamir ettirip satmak mümkün mü az da olsa kar edebilir miyim piyasası 350TL den başlıyor...

Bahsettiğim ilan:

@MuratTheFounderOfGariban

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bahsettiğim ilan:

Bunlar ölü kartlar sözü gereği astarı yüzünden pahalı yapsan bile acılı bulmak zor alıcı bulmak istiyorsan gaming ürünlere yönelmek gerekiyor tamamen arz talep meselesi , bu şekilde hayal kırıklığı manevi maddi olarak yıpranırsın.

Strelok

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlar ölü kartlar sözü gereği astarı yüzünden pahalı yapsan bile acılı bulmak zor alıcı bulmak istiyorsan gaming ürünlere yönelmek gerekiyor tamamen arz talep meselesi , bu şekilde hayal kırıklığı manevi maddi olarak yıpranırsın.
Al sat yapmak için daha yeni kartlar hariç ne önerirsin peki al-sat için?

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Al sat yapmak için daha yeni kartlar hariç ne önerirsin peki al-sat için?
Gidicek olan kartlar amd tarafında r9 dan başlar ama riskli satar mı satar ama ben o riske girmem fazla yıpranmamış olan rx 570 ve daha yüksek serilere bakarım nvidia tarafında en düşük gtx 1050 ti lara bakarım ekran kartı piyasası son 2 haftadır çok hareketli . Ben Ekran kartı al satına ilk girdiğim 140 tl ile gt 640 almıştım driver sorunu yaşamıştım ve o kartı zararına 1 yıl sonra ilan sitesinde zar zor satmıştım. Daha sonra bütçeyi yükselterek direkmen sistem laptop tablet alıp satmaya başladım.

Strelok

80+ Silver
Gidicek olan kartlar amd tarafında r9 dan başlar ama riskli satar mı satar ama ben o riske girmem fazla yıpranmamış olan rx 570 ve daha yüksek serilere bakarım nvidia tarafında en düşük gtx 1050 ti lara bakarım ekran kartı piyasası son 2 haftadır çok hareketli . Ben Ekran kartı al satına ilk girdiğim 140 TL ile gt 640 almıştım driver sorunu yaşamıştım ve o kartı zararına 1 yıl sonra ilan sitesinde zar zor satmıştım. Daha sonra bütçeyi yükselterek direkmen sistem laptop tablet alıp satmaya başladım.
Şimdi durumum şu;
-Max 95TL
-Kütahya,İstanbul Avrupa,Eskişehir'den alabilirim

Gidicek olan kartlar amd tarafında r9 dan başlar ama riskli satar mı satar ama ben o riske girmem fazla yıpranmamış olan rx 570 ve daha yüksek serilere bakarım nvidia tarafında en düşük gtx 1050 ti lara bakarım ekran kartı piyasası son 2 haftadır çok hareketli . Ben Ekran kartı al satına ilk girdiğim 140 TL ile gt 640 almıştım driver sorunu yaşamıştım ve o kartı zararına 1 yıl sonra ilan sitesinde zar zor satmıştım. Daha sonra bütçeyi yükselterek direkmen sistem laptop tablet alıp satmaya başladım.
ayrıca driver sorunları ne kadar büyük bir sorun?bir insan driver kurmadan oyun oynayamaz mı?driver ile sadece voltaj fan frekans ayarları yapılmıyor mu?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,725

Bahsettiğim ilan:

@MuratTheFounderOfGariban
ölü kart birisi iş için sistem toplamıyorsa vs ki iş için toplayanların çopuda artık yeni nesil bakıyor satışını zor yaparsın ekran kartların tamiride zaten fabrikasyon gibi olmuyor gene bozulabiliyor yani

2. el ucuz yollu gaming sistem toplayıp ddr3 yada ddr4 hd7000 serisi ekran kartı tercih edersin yada 750ti gibi bu şekilde ucuz yollu sistem toplayıp satabilirsin malum piyasada zaten insanlar çocuklarını idare etsin diye sistem alıyor yada parası yettiği kadar bir sistem alıyor daha mantıklı olur etrafımda buna benzer işler yapan kişiler var 3-5 kazanırsın idarelik

eğer sistem toplayacak bütçen yoksada bilemiyorum ufaktan eşya alıp satabilirsin koltuktur çalışma massı vs bunlarda yopun ilgi görüyor hem taşıma olarakta hafif elden verebilirsin

Strelok

80+ Silver
ölü kart birisi iş için sistem toplamıyorsa vs ki iş için toplayanların çopuda artık yeni nesil bakıyor satışını zor yaparsın ekran kartların tamiride zaten fabrikasyon gibi olmuyor gene bozulabiliyor yani

2. el ucuz yollu gaming sistem toplayıp ddr3 yada ddr4 hd7000 serisi ekran kartı tercih edersin yada 750ti gibi bu şekilde ucuz yollu sistem toplayıp satabilirsin malum piyasada zaten insanlar çocuklarını idare etsin diye sistem alıyor yada parası yettiği kadar bir sistem alıyor daha mantıklı olur etrafımda buna benzer işler yapan kişiler var 3-5 kazanırsın idarelik

eğer sistem toplayacak bütçen yoksada bilemiyorum ufaktan eşya alıp satabilirsin koltuktur çalışma massı vs bunlarda yopun ilgi görüyor hem taşıma olarakta hafif elden verebilirsin
Usta,95TL'lik bir bütçeden bahsediyoruz...

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şimdi durumum şu;
-Max 95TL
-Kütahya,İstanbul Avrupa,Eskişehir'den alabilirim

ayrıca driver sorunları ne kadar büyük bir sorun?bir insan driver kurmadan oyun oynayamaz mı?driver ile sadece voltaj fan frekans ayarları yapılmıyor mu?
güncel driver olmadan steam oyunlarını oynayamazsın o bütçeye olacak şeyler değil biriktirmeye bak o bütçeyle yapacak olsalar başkası yapardı ben yapardım 140 tlde 2016 nın 140 tlsi şuan bir şey değil ama yine ozamanlar paraydı.

Strelok

80+ Silver
güncel driver olmadan steam oyunlarını oynayamazsın o bütçeye olacak şeyler değil biriktirmeye bak o bütçeyle yapacak olsalar başkası yapardı ben yapardım 140 tlde 2016 nın 140 tlsi şuan bir şey değil ama yine ozamanlar paraydı.
iyi de sürücü desteği kesilmiş bir karttan bahsediyoruz

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
iyi de sürücü desteği kesilmiş bir karttan bahsediyoruz
yani 5 dolar falan çok yapabileceğin bir şey yok

sermaye ara bence şu an en mantıklı yapabileceğin şey
kral sürücü desteği kesilmiş kart beta sürücüsü ile çalışır beta sürücüleride en fazla 1366*768 pikseli destekler sürücü desteği çekilmiş kartı satmak için kör topalı bulman gerkeiyor sadece görüntü vermek amacıyla satılabilir birde win10 da sürücü desteği çekilmiş bir ekran kartını çalıştıramazsın .
Benim beta sürücülü kart windows 7 de zar zor çalıştırmıştım öyle her beta sürücüsüde kartı çalıştırmıyor.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,549
İsim
Hacı
15-20 senelik kart. Hiç bulaşmayın.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Al-sat yapmak için belli bir bütçeye ihtiyacın var. Mantık basit ucuza alıp piyasasında satacaksın veya bir miktar daha düşükten satacaksın.
100TL gerçekten az bir miktar ve al-sat yapmak için yeterli bir miktar olmadığını düşünüyorum. En azından 500-1000TL gibi bir bütçeniz olsa daha rahat edersiniz. Örnek olarak bugün Gaming gecesi mevcut incehesapta oradan uygun bir ürün alıp satmaya başlayabilirsin. Örnek olarak ürün 1000TL'den 800'e düşmüş olsa bile o ürünün en uygun internet fiyatına (akakçe , cimri.com ) bakmalısın.

Top Bottom