Asus rog strix 3080 aldım ama hala oyunlarda aradığım FPS i bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz acaba işlemcim ile darboğaz mı ediyor işlemcim Amd ryzen 5 3500x ramlar de corsair vengeance toplam 64 gb 3600 mhz ram
o kart için çok mu düşük bir işlemci abiEvet işlemci darboğazı yaşıyorsun hem de çok fena
Warzone 3 forz horizon 4 pubgHangi oyunlarda test ediyorsunuz?
baya düşük öyle böyle değil diyeyim sana hele bired 1080p oynuyorsan vah işlemcinin halineo kart için çok mu düşük bir işlemci abi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Warzone 3 forz horizon 4 pubg
Ekran kartı boğuluyorAsus rog strix 3080 aldım ama hala oyunlarda aradığım FPS i bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz acaba işlemcim ile darboğaz mı ediyor işlemcim Amd ryzen 5 3500x ramlar de corsair vengeance toplam 64 gb 3600 mhz ram
Teşekkür ederim hocam hemen Amd ryzen 9 5900x sipariş ediyorum cevaplarınınız için teşekkür ederimHocam 1080p gectim 2k da bile inanilmaz darbogaz yasanir. 2k da kullanmak icin 5600 alabilirsiniz.
5800x3d öneririm onun yerineTeşekkür ederim hocam hemen Amd ryzen 9 5900x sipariş ediyorum cevaplarınınız için teşekkür ederim
hocam 64 gb ram verene kadar işlemciye para verseydiniz şuan dahaa iyi olabilirdiAsus rog strix 3080 aldım ama hala oyunlarda aradığım FPS i bulamadım lütfen yardımcı olur musunuz acaba işlemcim ile darboğaz mı ediyor işlemcim Amd ryzen 5 3500x ramlar de corsair vengeance toplam 64 gb 3600 mhz ram