Wolwerine4422
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tribe girmedim sizi insan sanıp konu açtım.Sen niye bi tribe girdinki
Tribe girmedim sizi insan sanıp konu açtım.Sen niye bi tribe girdinki
İyide yanlış bir şey demedik ve hayla kendi kendine tribe giriyorsun ekran kart8 için iş önermek nasıl oluyor açıklarmısın?Tribe girmedim sizi insan sanıp konu açtım.
Ekran kartı alıcam iş gerekiyor demek neyisini anlamıyorsun.İyide yanlış bir şey demedik ve hayla kendi kendine tribe giriyorsun ekran kart8 için iş önermek nasıl oluyor açıklarmısın?
Valla ilk defa senden görüyorum mining yap ne diyomEkran kartı alıcam iş gerekiyor demek neyisini anlamıyorsun.
9060 XT B580Hangi kartı almak istiyorsun
Ne diyim sana kiValla ilk defa senden görüyorum mining yap ne diyom![]()
lokantada garsonluk , marketlerde kasiyer vb. , dükkanlarda temizlik geitr-götür elemanı gibi iş kolları bulursunuz bence.Ekran kartı almak için iş önerisi yapar mısınız? Küçük bir ilçede yaşıyorum.
Teşekkürler sonunda doğru anlayan biri çıktı.lokantada garsonluk , marketlerde kasiyer vb. , dükkanlarda temizlik geitr-götür elemanı gibi iş kolları bulursunuz bence.
eğer meslek sahibi değilseniz veya öyle satabileceğiniz bir beceri yoksa ( tasarım işi , yazılım gibi evde yapılabilecek.)
kısacaba iş ilanı gördüğün an yapış ama iyi çalışma koşulları olmama ihtimali yüksekTeşekkürler sonunda doğru anlayan biri çıktı.
bunları düşünemiyecek kadar acizmisin gerçekten.Teşekkürler sonunda doğru anlayan biri çıktı.
Neyi düşünemeyecek kadar acizsin diyorsun?bunları düşünemiyecek kadar acizmisin gerçekten.