Ekran kartı arızası !!

ramc0

80+
Reaksiyon skoru
0
İyi akşamlar arkadaşlar 17 nisan da internetten msi 2060 super aldım ama diğer parçalarım tam olmadığı için kullanamadım. Bugün tamamladım tüm parçalarımı windowsu kurdum tüm güncellemeleri yaptım ekran kartı driverlerini yaptım ve fps görmek için lole girdiğimde ekranın her yerinde noktalar ve çizgiler halinde YEŞİL ışıklar gördüm ve ekran gidip geliyordu .

WhatsApp Image 2020-10-14 at 20.56.36.jpeg

Herhangi bir başka oyuna da girip deneyin. Başka oyunlarda da böyleyse garantiye gönderin.

İyi akşamlar arkadaşlar 17 nisan da internetten msi 2060 super aldım ama diğer parçalarım tam olmadığı için kullanamadım. Bugün tamamladım tüm parçalarımı windowsu kurdum tüm güncellemeleri yaptım ekran kartı driverlerini yaptım ve fps görmek için lole girdiğimde ekranın her yerinde noktalar ve çizgiler halinde YEŞİL ışıklar gördüm ve ekran gidip geliyordu .

Alıntıyı görüntüle
@Chapin

Monitör arızası, kart sağlam monitörün kenarlarına bastırın.

Monitör arızası, kart sağlam monitörün kenarlarına bastırın.
hocam monitör normal kullanımda sıkıntı yok sadece lole girerken var bu sıkıntı ve lolü yüklerken framework hatası aldım ama yüklendi oyun , csgo iniyor şimdi bide onda bakıcam

hocam monitör normal kullanımda sıkıntı yok sadece lole girerken var bu sıkıntı ve lolü yüklerken framework hatası aldım ama yüklendi oyun , csgo iniyor şimdi bide onda bakıcam
Driver yüklümü? Başka kablo ile deneyiniz

Driver yüklümü? Başka kablo ile deneyiniz
driverler okey hocam 2 kez silip yükledim olmadı eskiye dönderdim ama birazdan başka kabloyla da denerim csgo da da deniyim de o da olmazsa bilgisayarcının pc sine takıcam aynı sorun olursa artık garantiye yollarım 6 ay önce aldım ama ilk defa bugün açıyorum kutusunu parçalar anca tamamlandı

Alıntıyı görüntüle
Sadece lol de mi oldu şimdiye kadar masaüstünde vesayre oluyor mu monitör sağlam değil mi

Dönüştürücü varsa sorun ondadır. Kart sağlam.

Geri