Neler Yeni

Ekran Kartı Ayrı Mı Geliyor?

robin

80+ Silver
Arkadaşlar incehesap'tan el capitan sistemini aldım. Ekran kartı yanındamı gelecek yoksa o' da montajlı bir şekilde mi gelecek

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Montaj yapmadiysan ayrı gelir

ALİKLKN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet Ali KALKAN
kendi kutusunda ayrı geliyor sen takıyorsun.

MuhTal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Talha
Arkadaşlar incehesap'tan el capitan sistemini aldım. Ekran kartı yanındamı gelecek yoksa o' da montajlı bir şekilde mi gelecek
Ekran kartını korumak amacıyla ekran kartını kasaya montajlamazlar kutusunda gelir. onu sizin takmanız gerekiyor.

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Ekran kartı kargoda gelirken PCI Express slotuna zarar vermesin diye ayrı bir şekilde kutu ile gelir ve montajı çok basittir. Bazı tek fanli ve hafif modeller ise montaj yapılarak gönderilebilir. Ama aldığın sistemdeki ekran kartı büyük olduğu için ayrı şekilde gönderilecektir. Montajı çok basittir yardım almak için YouTube gibi platformları kullanabilirsin.

Emre Baş

80+ Gold
Ayrı geliyor çok basit takması bir süre video var bilmiyorsan bakıp yapabilirsin

Mishakal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
emrecan istek
Beyler ben sipariş verirken montaj ücreti felan yoktu. Ama satış sözleşmesinde montaj ücreti 0.1.TL yazıyor

Şimdi sadece ekran kartı takma harici sadece bize bilgisayarı power tuşuna basıp açmak kalıyor değil mi ?

robin

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beyler ben sipariş verirken montaj ücreti felan yoktu. Ama satış sözleşmesinde montaj ücreti 0.1.TL yazıyor

Şimdi sadece ekran kartı takma harici sadece bize bilgisayarı power tuşuna basıp açmak kalıyor değil mi ?
evet

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan tavşan
Ekran kartını zarar görmemesi için ayrı gönderiyorlar ama korkma takması kolay klipsini açıp yavaşça it oturunca tık ediyo kablosunu takıyosun oluyo zaten donanım arşivi YouTube kanalında bununla ilgili bir video var

Death Mark

80+ Bronze
Montaj istemediğin sürece kutularında geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom