Termal ped takılır orayaŞu,üstteki 2 si de macunluydu sildim bu kısımlara termal pad takılması gerekmez miydi ?
Bende biliyorum ama işte Acer servisle uğraş dur nefret ettim bu markadanTermal ped takılır orayaYalnızca nvidia yazan yere macun sürülür.
Orijinalindeki ped kalınlığını öğrenip ona göre alman daha sağlıklı olacaktır.Bende biliyorum ama işte Acer servisle uğraş dur nefret ettim bu markadan
Garantim yeni bitti bundan sonra bakımını kendim halledicem. Termal pad olarak öneriniz var mıdır ?
Arkadaşında dediği gibi kartın marka model neyse ona göre araştır. Orjinalinden daha kalın veya daha ince bir ped takarsan eskisi gibi değerleri göremezsin.Bende biliyorum ama işte Acer servisle uğraş dur nefret ettim bu markadan
Garantim yeni bitti bundan sonra bakımını kendim halledicem. Termal pad olarak öneriniz var mıdır ?
Termal ped takılır orayaYalnızca nvidia yazan yere macun sürülür.
Tekrardan selam beyler, yabancı forumlar da inceledikten sonra o yerlere Termal putty diye bişey sürdüklerini öğrendim çünkü Acer belli bi Termal pad boyutu sunmamış ve bu putty denilen şey kullanılıyormuş. Ne yapmam gerek karar veremedim fikir verebilir misiniz ?Orijinalindeki ped kalınlığını öğrenip ona göre alman daha sağlıklı olacaktır.
Hocam yardımcı olmak isterdim ama ilk defa sizden duydum bilgim yok maalesef.Tekrardan selam beyler, yabancı forumlar da inceledikten sonra o yerlere Termal putty diye bişey sürdüklerini öğrendim çünkü Acer belli bi Termal pad boyutu sunmamış ve bu putty denilen şey kullanılıyormuş. Ne yapmam gerek karar veremedim fikir verebilir misiniz ?