Gl0ve
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 966
Kanka bide şöyle düşünArkadaş heralde alır almaz korsan sitelere girecek kadar yürek yememiştir.
Mining virüs olma ihtimali çok düşük.
Neden olmasın???
Kanka bide şöyle düşünArkadaş heralde alır almaz korsan sitelere girecek kadar yürek yememiştir.
Olabilir zaten.Kanka bide şöyle düşün
Neden olmasın???
Tarattim mining virusu bulunamadi.Afterburnede de degerler ayni hocam.Oyundada ekran karti kullanimi duşup yukseliyor anidenArkadaş heralde alır almaz korsan sitelere girecek kadar yürek yememiştir.
İşlemcinin modeli neydi?Tarattim mining virusu bulunamadi.Afterburnede de degerler ayni hocam.Oyundada ekran karti kullanimi duşup yukseliyor aniden
Ryzen 5 3500Xİşlemcinin modeli neydi
Kanka şimdiRyzen 5 3500X
Ya maalesef anlik değisiyor hocam yakalayamiyorum video cekmem lazim videoda buraya atilmiyor bilmiyorum napicam o kadar para verdim birde ya bütün hayallerim suya dustuKanka şimdi
Bana masaüstündeyken görev yöneticisinden gpu kullanımının fotosunu at.
Birde msi afterburnerla oyuniçi değerleri at.
Karşılaştırma yapalım.
Kanka peki oyun performansından memnun musun?Ya maalesef anlik değisiyor hocam yakalayamiyorum video cekmem lazim videoda buraya atilmiyor bilmiyorum napicam o kadar para verdim birde ya bütün hayallerim suya dustu
Degilim ekran karti kullanimi %99 ken bi anda %70 e dusuyor oyun içindeKanka peki oyun performansından memnun musun?
Mining virüsü olabilir.Baktım oradada değerler hemen hemen aynı maalesef. Sizce neyden kaynaklaniyor olabilir alali 3 gün oldu
Kanka iade talebinde bulun normal bir durum değilDegilim ekran karti kullanimi %99 ken bi anda %70 e dusuyor oyun içinde
Hazır sistemlerde iade yokmuş kardeşim ya napicam bilmiyorumKanka iade talebinde bulun normal bir durum değil
Tarattım yokMining virüsü olabilir.
Acaba darboğaz mı var diyeceğim ama onunda olması için bir sebep yokHazır sistemlerde iade yokmuş kardeşim ya napicam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tarattım yok