Neler Yeni

Ekran kartı boyama/modifiye :) Sistemin son hali

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can İLHAN
Uygun yollu sıvı soğutma diye bir şey yok, uyguna sıvı soğutma almak yerine iyi bir kule tipi daha iyi etki edecektir. Ayrıca beyaz kule tipi soğutmalar da mevcut...
Ne yalan söyleyeyim, 2. el düşünüyorum parça satışı yakalayınca çok çok ucuza zaman zaman yarı fiyatlarına kadar alabiliyorum :D
Önerdiğin bir kule tipi var mı beyaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

şahane olmuş elinize sağlık benimde aklımdan geçiyor ama bir kaç yıl sonra
Teşekkür ederim, umarım uğraşmak yerine beyazını alacak bütçeniz olur :D

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
umut şahin
Ne yalan söyleyeyim, 2. el düşünüyorum parça satışı yakalayınca çok çok ucuza zaman zaman yarı fiyatlarına kadar alabiliyorum :D
Önerdiğin bir kule tipi var mı beyaz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim, umarım uğraşmak yerine beyazını alacak bütçeniz olur :D
umarım ancak bu ekonomide ve bu piyasada imkanı yok teşekkür ederim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Logoyu boyamamak / inceden çizgisel dekorlar atmayı çok istedim ama güvenemedim, en kötü ihtimalle bembeyaz yaptıktan sonra üstüne çalışırım belki dedim nasıl olsa beyaz her renk tutar :) Boya çok bilindik bir marka değil ama akmaz diye ümit edebiliyorum oturduğum yerde bulabildiğimin en iyisiydi buzdolaplarını boyamak için kullanıyorlarmış, ondan aldım. Bu arada ekran kartına hiç dokunmadım garanti etiketleri üstünde, üst plaka ve alt fanları çıkartmak için kartın radyatör ile bağlantısını sökmeden kıyıdan köşeden sökebiliyorsunuz. Ayrıca üst kapağa o ışık tuttuğum resime dikkatli bakarsanız çok fazla katman atmadım bu yüzden (orjinalindeki sapphıre yazısı ve çizgiler) ışık yansıması ile görünüyor orjinal gibi oldu şahsi fikrim :D)

Klavyem 610 s :)

Hoşgeldin tekrardan, kule tipi fanlar performansları çok iyi olsada nedense görünüşü hoşuma gitmiyor çok kaba duruyor :D o yüzden ya wraith prismin üst bloğunu (siyah kısmını) boyarım diye düşünüyorum, yada uygun yollu beyaz bir sıvı soğutma alırım işlemci içinde iyi olur.
0 ile 9 yan yana yanlış yazmışım :d ilk aldığım zaman çekmiştim bunu da memnundum ama gerçekten kötü klavyeymiş uzun kullanımda anladım
1649109226959.png

Top Bottom