Neler Yeni

Ekran kartı boyama/modifiye :) Sistemin son hali

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
NZXT müptelasıyım, hatta 600 TL gibi bir rakama fanlı halinde buldum attığınız linkteki ürünü (sıfırdı şehir dışındandı) güvenemediğim için almak istemedim. ASUS GT501 Beyaz tarzında bir kasa istiyorum ama fiyatları çok fazla ne yazıkki...

Klavyeye gelince çok güzel bir klavye fakat fiyatı çok ne yazık ki ya biraz birikim gerekiyor yada daha düşük bir model bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

iltifatınız için teşekkür ederim ama biz boyadık :D

Onuda boyamak var işin açığı aklımda. acaba içine eder miyim diye düşünüyorum
hocam beyaz parça isterseniz hiç almaya para harcamayın alın nalburdan beyaz duvar boyası boyaya bandırıp çıkarın pc'yi 🤣🤣🤣

dido22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Direnç Kavak
Beyaz sistem düşünen arkadaşlar için güzel bir alternatif oluşturabilir bu durum ellerinize sağlık çok hoş ve güzel gözüküyor.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,609
İsim
Özgürcan
çok güzel bu arada ama yazıyı falan da boyamasaydın yine efso duruyor.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
sezer adıgüzel
Boya sıcaklığa dayanabilir umarım. Güzel bir çalışma olmuş ama biraz estetiğe ihtiyacı var. Hafif çizgisel dekorlar oluşturulabilirdi. 👍

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
mouse: Corsair m55 rgb pro (Beyaz olanı)
Klavye: Redragon kumara k552 (Beyaz)

Kasa corsair 220t

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can İLHAN
Şuanlık şart değil zaten ya. ileride zevk olarak alabilirsiniz beyaz parçalar. indirime girerler belki.
NZXT H510i o kadar da kötü bir kasa değil. sizin sisteme tam uyar. ben olsam alırdım.
Tabiiki isteğim sade ve şık olması, birkaç haftaya güzel bir masa düzeni kuracağım o zaman uptade'lerim resimleri. İşte o zaman kasayı masanın üstüne koyacağım bu yüzden güzel olsa hoş olur
teşekkür ederim

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sapphire yazısını boyamasaydın daha iyi olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Çok güzel, güle güle kullanmak nasip olsun. Şuraya bir beyaz kule tipi soğutma istiyor yalnız :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla çok güzel olmuş logoyu kapatmasaydın ama keşke

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Selamlar tekrardan !

Önceki açmış olduğum konuya devam etmedim çünkü ek olarak rehber olarak benzeri ekran kartlarınızı güzelleştirebileceğiniz bir (garantisi yoksa) olay ile karşınızdayım :)
Arkadaşımdan aldığım RX 570'i beyaz sistem istediğim fakat malum fiyatlardan ötürü yeni nesil /beyaz ekran kartı alamama sebebi yüzünden iş başa düştü dedim ve sonuçlar ortada :)
Bir önceki açmış olduğum konudaki arkadaşlarda burdan görselleri görebilirler.. Nasıl olmuş ? :)
Ek olarak beyaz kasa önerisi (mümkünse ucuz ve 2. el) bekliyorum.. klavye mouse öneriside olabilir, neden olmasın!
iyi forumlar !

Önceden çekmek aklıma gelmeid bu yüzden aynısını internetten bulup koydum ekran kartı resimlerini..
Bu arada sprey boya kullandım. Dikkat ederseniz ışığın vurduğu bir resimde 3 yerine 2 kat boya attım ve ışık ile etkileşimi sonucu hologramlı gibi sapphıre logosu ve önceki desenden kalma işlemeler görünüyor :)

Format yüzünden resimler yüklenmemiş buyrun :)

@Sebeci @emir147 @DerratiX @Slyleight @Dr.Yatsha

Önceki forum konusu :
619s görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum

shurik3n_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Can İLHAN
Keşke logoyu boyamasaydın :) Yalnız şöyle bir olay daha var. Sprey boyanın kalitelisi olmak zorunda, her boya öyle sıcağa dayanamayabiliyor. Ek olarak sıcaklık iletimini de düşürebiliyor.
çok güzel bu arada ama yazıyı falan da boyamasaydın yine efso duruyor.
Boya sıcaklığa dayanabilir umarım. Güzel bir çalışma olmuş ama biraz estetiğe ihtiyacı var. Hafif çizgisel dekorlar oluşturulabilirdi. 👍
Sapphire yazısını boyamasaydın daha iyi olurdu.
Valla çok güzel olmuş logoyu kapatmasaydın ama keşke
Logoyu boyamamak / inceden çizgisel dekorlar atmayı çok istedim ama güvenemedim, en kötü ihtimalle bembeyaz yaptıktan sonra üstüne çalışırım belki dedim nasıl olsa beyaz her renk tutar :) Boya çok bilindik bir marka değil ama akmaz diye ümit edebiliyorum oturduğum yerde bulabildiğimin en iyisiydi buzdolaplarını boyamak için kullanıyorlarmış, ondan aldım. Bu arada ekran kartına hiç dokunmadım garanti etiketleri üstünde, üst plaka ve alt fanları çıkartmak için kartın radyatör ile bağlantısını sökmeden kıyıdan köşeden sökebiliyorsunuz. Ayrıca üst kapağa o ışık tuttuğum resime dikkatli bakarsanız çok fazla katman atmadım bu yüzden (orjinalindeki sapphıre yazısı ve çizgiler) ışık yansıması ile görünüyor orjinal gibi oldu şahsi fikrim :D)
619s görüyorum kan görüyorum vahşet görüyorum
Klavyem 610 s :)
Çok güzel, güle güle kullanmak nasip olsun. Şuraya bir beyaz kule tipi soğutma istiyor yalnız :D
Hoşgeldin tekrardan, kule tipi fanlar performansları çok iyi olsada nedense görünüşü hoşuma gitmiyor çok kaba duruyor :D o yüzden ya wraith prismin üst bloğunu (siyah kısmını) boyarım diye düşünüyorum, yada uygun yollu beyaz bir sıvı soğutma alırım işlemci içinde iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Logoyu boyamamak / inceden çizgisel dekorlar atmayı çok istedim ama güvenemedim, en kötü ihtimalle bembeyaz yaptıktan sonra üstüne çalışırım belki dedim nasıl olsa beyaz her renk tutar :) Boya çok bilindik bir marka değil ama akmaz diye ümit edebiliyorum oturduğum yerde bulabildiğimin en iyisiydi buzdolaplarını boyamak için kullanıyorlarmış, ondan aldım. Bu arada ekran kartına hiç dokunmadım garanti etiketleri üstünde, üst plaka ve alt fanları çıkartmak için kartın radyatör ile bağlantısını sökmeden kıyıdan köşeden sökebiliyorsunuz. Ayrıca üst kapağa o ışık tuttuğum resime dikkatli bakarsanız çok fazla katman atmadım bu yüzden (orjinalindeki sapphıre yazısı ve çizgiler) ışık yansıması ile görünüyor orjinal gibi oldu şahsi fikrim :D)

Klavyem 610 s :)

Hoşgeldin tekrardan, kule tipi fanlar performansları çok iyi olsada nedense görünüşü hoşuma gitmiyor çok kaba duruyor :D o yüzden ya wraith prismin üst bloğunu (siyah kısmını) boyarım diye düşünüyorum, yada uygun yollu beyaz bir sıvı soğutma alırım işlemci içinde iyi olur.
Uygun yollu sıvı soğutma diye bir şey yok, uyguna sıvı soğutma almak yerine iyi bir kule tipi daha iyi etki edecektir. Ayrıca beyaz kule tipi soğutmalar da mevcut...

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
umut şahin
Selamlar tekrardan !

Önceki açmış olduğum konuya devam etmedim çünkü ek olarak rehber olarak benzeri ekran kartlarınızı güzelleştirebileceğiniz bir (garantisi yoksa) olay ile karşınızdayım :)
Arkadaşımdan aldığım RX 570'i beyaz sistem istediğim fakat malum fiyatlardan ötürü yeni nesil /beyaz ekran kartı alamama sebebi yüzünden iş başa düştü dedim ve sonuçlar ortada :)
Bir önceki açmış olduğum konudaki arkadaşlarda burdan görselleri görebilirler.. Nasıl olmuş ? :)
Ek olarak beyaz kasa önerisi (mümkünse ucuz ve 2. el) bekliyorum.. klavye mouse öneriside olabilir, neden olmasın!
iyi forumlar !

Önceden çekmek aklıma gelmeid bu yüzden aynısını internetten bulup koydum ekran kartı resimlerini..
Bu arada sprey boya kullandım. Dikkat ederseniz ışığın vurduğu bir resimde 3 yerine 2 kat boya attım ve ışık ile etkileşimi sonucu hologramlı gibi sapphıre logosu ve önceki desenden kalma işlemeler görünüyor :)

Format yüzünden resimler yüklenmemiş buyrun :)

@Sebeci @emir147 @DerratiX @Slyleight @Dr.Yatsha

Önceki forum konusu :
şahane olmuş elinize sağlık benimde aklımdan geçiyor ama bir kaç yıl sonra

Top Bottom