Servis raporu lazım. Servise verin.Selamlar. Gaming gen tr den dişimden tırnağımdan artırarak para biriktir aldığım Asus Dual 6600XT ekran kartı bozuk çıktı. Ekranda karıncalanmalar var. Sisteme başka ekran kartı taktığımda düzeliyor. Kartı alalı 8 gün oldu henüz. Gaminge götürdüğümde bizi bağlamaz. Asus SMS ye götür dediler. Değişim raporu için. Ancak bunlarda olası bişey yok yada bizle alakalı değil derler diye çok korkuyorum. Malum hakkımızı arayabileceğimiz pek yer yok. Olsa da süreç aylar sürüyor. Çok stresliyim olumsuz bir cevap verecekler diye.
Yapacak başka seçeneğiniz yok.İşte servis raporda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum
Aldığınız kart garantili sorununuz elbet çözülecektirSelamlar. Gaming gen tr den dişimden tırnağımdan artırarak para biriktir aldığım Asus Dual 6600XT ekran kartı bozuk çıktı. Ekranda karıncalanmalar var. Sisteme başka ekran kartı taktığımda düzeliyor. Kartı alalı 8 gün oldu henüz. Gaminge götürdüğümde bizi bağlamaz. Asus SMS ye götür dediler. Değişim raporu için. Ancak bunlarda olası bişey yok yada bizle alakalı değil derler diye çok korkuyorum. Malum hakkımızı arayabileceğimiz pek yer yok. Olsa da süreç aylar sürüyor. Çok stresliyim olumsuz bir cevap verecekler diye.
Mağazadan aldım hocam. Gaming gen tr den. Aslında sistem topluyorum tüm parçaları kartı aldıktan 8 gün sonra tamamlayıp montaja geçtim8 gün olduysa servis raporu istememeleri lazım? Elden mi aldın?
Mağazadan aldım hocam. Gaming gen tr den. Aslında sistem topluyorum tüm parçaları kartı aldıktan 8 gün sonra tamamlayıp montaja geçtim
Sorunu farkeder etmezde başvurdum işte8 gün olduysa servis raporu istememeleri lazım? Elden mi aldın?
Yokmuş işte. Siz siz olun yurtdışından alın amazona güvenin14 gün içinde şartsız iade hakkın yok mu kaldı ki garantisi de var
Paleti açılmamış ürün için geçerli sanırom14 gün içinde şartsız iade hakkın yok mu kaldı ki garantisi de var
İnternetten alınan ürünlerde böyle galiba14 gün içinde şartsız iade hakkın yok mu kaldı ki garantisi de var