Neler Yeni

Ekran Kartı Coil Whine Sorunu

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
Bütçe
11
Beyler vatan computerden hazır sistem aldım zotax 4070 super ekran kartlı. Valorant yükledim ilk oyun olarak poligona bi girdim ekran kartı çıldırdı mausu sağa sola hareket ettirip ekrana farklı grafikler geldikçe sesin şiddeti değişitiyor vızzz vıııııııızzzz şeklinde sanki aragaz verir gibi . Forumlarda gördüm fps sabitleyince düzeliyor demişler harbiden düzeliyo da niye fpsi sabitlim ki içim rahat etmedi kargolayıp yolladım. Değişim yaparlar mı sizce tecrübesi veya bilgisi olan aktarabilir mi ? Video ekleyemedim dosya boyutu büyük olduğu için

Son düzenleme:

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ses bu beyler:

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Tamer
Firmalar cw yi ayıplı ürün olarak değerlendirmiyor diye biliyorum işin zor.

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
Firmalar cw yi ayıplı ürün olarak değerlendirmiyor diye biliyorum işin zor.
Aga adamların canlı desteğine yazdım cw var diyince direk yolla dediler . Senin dediğin gibiyse yapacak bişey yok deselerdi bari boşuna mı yolladık

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Yeni ürün gelse ne olacak coil whine ürün değiştirince olmaz diye bir kaide yok ki kim diyor onu ?

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Mert Güler
çok rahatsız edici ya , umarım sorunsuz çözerler

Consınow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak
Maalesef zotac ın kronik sorunu. Hatta tek sorunu. değişim yapmazlar ama sanmam. güncelledik temizledik der gönderirler. ama peşini bırakmaz THH ye gider hakkını alırsın diye düşünüyorum

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
BİRAZ UĞRAŞMAN GEREKİR AMA DEĞİŞİM YAPIYORLAR. BENDE EKRANDA DONMA SORUNU VARDI BİREBİR DEĞİŞİM ALDIM

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
Yeni ürün gelse ne olacak coil whine ürün değiştirince olmaz diye bir kaide yok ki kim diyor onu ?
kral adamların işi bu kontrolleri yapıp göndersinler ben çekmek zorundamıyım o gürültüyü 30k para verdik sırf karta

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
sinan
Benim zotac 4070s den de geliyor. Ben genel anlamda hoparlör kullandığım için duymuyorum.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
kral adamların işi bu kontrolleri yapıp göndersinler ben çekmek zorundamıyım o gürültüyü 30k para verdik sırf karta
Kardeşim kontrollük bir şey veya değiştirttirsende düzelecek bir şey yok ortada anlatamadığım nokta o :) her kartta yapar azlığı çokluğu kartın kalitesine bağlı.

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
Benim zotac 4070s den de geliyor. Ben genel anlamda hoparlör kullandığım için duymuyorum.
kral bende hoparlör kullanıyorum da duymamk mümkün değil ki sesi fulleyip kulağına yakın tutup dinlesene çıkan sesi attım videoyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,797
Üyeler
161,500
Son üye
Alpersafak92
Top Bottom