Neler Yeni

Ekran kartı çok ısınıyor.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Ekran kartım HD670, boşta 55 civarında fakat GTA V, Valorant'ta 80-100 derece görüyor. Sistemimin geri kalanı imzamda yazıyor. Kasanın hava soğutması iyi. İşlemci zaten iyi durumda. Ekran kartı çok ısınıyor. Termal macun ve fan temizliği mi yapmalıyım?

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Ekran kartı çok düşük bir seviyede kalmış fakat Valorant gibi bir oyun daha fazla işlemciye yük bindirir. Ne kadar süredir kullanılıyor o ekran kartı ona göre Termal macundan önce bi fan temizliği yapabilirsiniz.

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
UV deneyebilirsiniz. Sıcaklığınızı düşürecektir.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı çok düşük bir seviyede kalmış fakat Valorant gibi bir oyun daha fazla işlemciye yük bindirir. Ne kadar süredir kullanılıyor o ekran kartı ona göre Termal macundan önce bi fan temizliği yapabilirsiniz.
İkinci el aldım, 2 aydır bende duruyor ama sisteme iki gündür falan taktım.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

Ulaş_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ulaş Eren
Undervolt yapılması kolay mı? AMD Radeon ayarlarından mı yapılıyor yoksa MSI afterburner ile mi?
Yani mantığını anlarsanız çok zor değil internette rehberleri var. Yapacağınız uygulamaya gelirsek ben NVDİA ekran kartıma msi afterburner'dan yapmıştım, sizde oradan yapabilirsiniz.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget

NespaY

80+ Silver
Eğer Valorantta yüksek ayarlara alırsan ekran kartının daha fazla kullanıldığını anlayabilirsin.

ForgettaShow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
536
İsim
Forget
Yani mantığını anlarsanız çok zor değil internette rehberleri var. Yapacağınız uygulamaya gelirsek ben NVDİA ekran kartıma msi afterburner'dan yapmıştım, sizde oradan yapabilirsiniz.
Hocam yardımcı olabilir misiniz UV konusunda? GTA V'de 102 FPS, karta elledim elim yandı. O derece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

termal macun yenile.
arctic mx-4 düşünüyorum

Eğer Valorantta yüksek ayarlara alırsan ekran kartının daha fazla kullanıldığını anlayabilirsin.
orta ayarlarda, ayarlar ne olursa olsun 80 üstü normal değil l. GTA V'de 102 oldu

Son düzenleme:

NespaY

80+ Silver
Hocam yardımcı olabilir misiniz UV konusunda? GTA V'de 102 FPS, karta ekledim elim yandı. O derece.

arctic mx-4 düşünüyorum

orta ayarlarda, ayarlar ne olursa olsun 80 üstü normal değil l. GTA V'de 102 oldu
Sana söylemedim zaten arkadaşa söyledim.

Rilroalpt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Eren Emirhan Tuner
Instagram
eren.emirhan_tuner
Steam
rilro59
Twitter
rilroalpt
Discord
Ril/Eren#2440
Bu ekran kartıyla neden yüksek ayarlarda oynasın ki FPS oyunu sonuçta. Kendi sistemimde Valorant ın düşük ayarlarda %80-%90 cpu kullanımını gördüm.

Top Bottom