Ekran Kartı Çöktü Hatası

Reaksiyon skoru
8
DA-V4.5 SİSTEMİM KRONİK SORUNLUYDU GERİ GÖNDERDİM RAM DEĞİŞİMİNİ YAPTILAR TEKRAR GELDİ VALORANTA GİREMİYORUM EKRAN KARTI ÇÖKTÜ HATASI VERİYOR. AMD GÜNCELLEMESİNİ YAPTIM. NE YAPMALIYIM?

1- bios güncelle
2- XMP ayarını aç
3- B450 çipset driverını kur
4- Hz ayarını 120Hz yap
5- Vega Driver'ın Betasını değil normal sürümünü yükleyin veya bir önceki driverı yükleyin

Adam ekran kartı kaynaklı hata alıyor, gelip XMP aç yazılıyor. Bir daha cidden cevap yazmayın Allah aşkına.

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
OC varsa kaldırın ekran kartından.

Büyük ihtimalle driver kaynaklı bir sorundur. DDU ile tamamen temizleyin daha sonra amd'nin kendi sitesinden güncel driverı tekrar kurun.

Denilen gibi DDU ilr sil yükle, düzelir inşallah. Bazen chipset kaynaklı olabiliyor, çözümü de değişim.

Adam ekran kartı kaynaklı hata alıyor, gelip XMP aç yazılıyor. Bir daha cidden cevap yazmayın Allah aşkına.

DDU ile sürücüyü kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin.
OC varsa kaldırın ekran kartından.
XMP açmanın hatayla belki alakası olmayabilir ama performansa etkisi olacaktır. 5 madde var ve siz bir tanesine mi takıldınız gerçekten? Bu kadar tepki gostermek bence saçma. Biosa girmişken ona da el atsın işte. Bir daha yorum yazma denilecek kadar toxic olmasak mı?

Kardeşim, ben forumlarda 4 5 senedir destek veriyorum. 3 senelik mavi ekran tecrübem var. Ki Türkiye'de neredeyse bu işle uğraşan adam hiç bulamazsınız.

Bir yorum yapacaksanız mantıklı yorum yapın. İnsanları yanlış yönlendirmeye girer yapılan yorum. Adama o yüzden kızdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,896
Üyeler
192,542
Son üye
theadrip
Geri