Yardım Ekran kartı değişikliği mantıklı mı

1080p de kullanıyorsan mantıksız bence en az 5070 falan geç ileride.

Ben de kararsızım elimde 6650 XT 8 GB var 9060 XT 16 GB almaya gerek var mı bilmiyorum. En azından 5070 falan alsam daha iyi olur gibi geliyo.

Bence al. İleride de daha iyisini alırsın. Neden alabiliyorken almayıp eski ekran kartıyla oynayasın ki? Sonra da elindekini satar daha iyisine geçersin. Bekleyip daha iyisini alalım diye diye kuruyup gideceğiz valla. (Tabii bütçen seni zora sokmayacaksa)

Ki bahsedilen 5070kartla arasında 12 15k fiyat farkı var. Yani neredeyse bir 9060xt daha. Beklemeye değmez ki ekran kartı zamları kapıda deniyor. Bu ülkede fiyatı çıkan hiçbir şey aynı yerine inmez.

Bence al. İleride de daha iyisini alırsın. Neden alabiliyorken almayıp eski ekran kartıyla oynayasın ki? Sonra da elindekini satar daha iyisine geçersin. Bekleyip daha iyisini alalım diye diye kuruyup gideceğiz valla. (Tabii bütçen seni zora sokmayacaksa)

Ki bahsedilen 5070kartla arasında 12 15k fiyat farkı var. Yani neredeyse bir 9060xt daha. Beklemeye değmez ki ekran kartı zamları kapıda deniyor. Bu ülkede fiyatı çıkan hiçbir şey aynı yerine inmez.
Haklısın evet ama 6650xt den 9060xt ye geçince hatırı sayılır bir fark görür müyüm bu biraz düşündürüyor. Artık 1080pden 2kya geçmek niyetindeyim, muhtemelen bi ekran kartı alırsam monitör de denk getirip alacağım...

Haklısın evet ama 6650xt den 9060xt ye geçince hatırı sayılır bir fark görür müyüm bu biraz düşündürüyor. Artık 1080pden 2kya geçmek niyetindeyim, muhtemelen bi ekran kartı alırsam monitör de denk getirip alacağım...
9060XT'nin performansına hakim değilim. 9070XT 2k'da kullanıyorum. Aralarında baya fark var diye biliyorum ama 2k'da oynayacaksın bir yandan. 1080p'de 70 fps aldığın oyunu 9060XT geçip 2k'da 70fps alıp fark yok diye düşünür müsün bilemiyorum. Dediğim gibi 9060XT'ye hakim değilim ama taksit ve fiyat avantajı efsane olan bir kart. İmkanın varsa dediğim gibi şimdiden al ve ileride tekrar yükseltme yaparsın. En kötü 5 aşağı satarsın ama şimdiden geçmiş olmuş ve oyunlarını oynamış olursun. Keyif alabileceğiniz şeyleri çok fazla ertelemeyin.

Geri