Çözüldü✓ Ekran Kartı değişiminde ne yapmam gerek ?

Jony Case

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,381
Arkadaşlar 1650s den 7700xt ye geçeceğim pc yi direkt formatlayacam fakat yeni kartı taktıktan sonra formatı atmak yeterli olur mu ? Başka yapmam gereken bir şey var mı ?

ddu mevcut sürücüyü kaldır ama en iyisi format

Arkadaşlar 1650s den 7700xt ye geçeceğim pc yi direkt formatlayacam fakat yeni kartı taktıktan sonra formatı atmak yeterli olur mu ? Başka yapmam gereken bir şey var mı ?
Format atmana bile gerek yok aslında . Sürücü kaldırıp yeni kartı taktıktan sonra yeni kartın sürücüsünü ekleyebilirsin . Formatla otomatik olur zaten .

Ekran kartını sökmeden önce ddu ile sürücüleri kaldır güvenli moddamı yapılıyordu tam hatırlamıyorum. Sonra yeni ekran kartını tak sürücüleri kur ben öyle yaptım hiç sıkıntı yaşamadm

Format atmana bile gerek yok aslında . Sürücü kaldırıp yeni kartı taktıktan sonra yeni kartın sürücüsünü ekleyebilirsin . Formatla otomatik olur zaten .
formatı genel atıcam hocam lazım o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak ddu falan silmeden kartları değiştirip direkt formatlasam ??

formatı genel atıcam hocam lazım o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ek olarak ddu falan silmeden kartları değiştirip direkt formatlasam ??
Olur bişey olmaz .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri