M MR.CYBER 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 7 Mayıs 2020 #1 Asus GTX 960 4GB Turbo ekran kartım driver kurmadan belirli bir süre içerisinde fan çıkabileceği en son devire çıkıyor ve görüntü kesiyor ama driver kurdukdan sonra hiçbir sorun olmuyor cayır cayır çalışıyor sorunu ne olabilir?
Asus GTX 960 4GB Turbo ekran kartım driver kurmadan belirli bir süre içerisinde fan çıkabileceği en son devire çıkıyor ve görüntü kesiyor ama driver kurdukdan sonra hiçbir sorun olmuyor cayır cayır çalışıyor sorunu ne olabilir?
WildFang 80+ Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 199 Reaksiyon skoru 106 7 Mayıs 2020 #2 Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama driver kurmak güzel bir şey driver kurulu bir şekilde kullanmalısın zaten
Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama driver kurmak güzel bir şey driver kurulu bir şekilde kullanmalısın zaten
M MR.CYBER 80+ Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 0 8 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 WildFang yazmış: Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama driver kurmak güzel bir şey driver kurulu bir şekilde kullanmalısın zaten Devamı için tıklayın... onu biliyorum kendimde bilgisayarcıyım zaten ama örneğin format atarkan bile ekran kartını çıkarmak zorunda kalıyorum
WildFang yazmış: Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama driver kurmak güzel bir şey driver kurulu bir şekilde kullanmalısın zaten Devamı için tıklayın... onu biliyorum kendimde bilgisayarcıyım zaten ama örneğin format atarkan bile ekran kartını çıkarmak zorunda kalıyorum