Neler Yeni

ekran kartı fiyatı duser mı

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Türkiyede paran varsa almak istediğin şeyi hemen alacaksın son 5 yıllık tecrübeme göre söylüyorum.
110 bin TL ye arabamızı sattık 1-2 ay geçmedi 160 oldu alırız ederiz şuan 600 K :)
Şişme fiyatlar nereye kadar gidebilecek ? Ülkenin maaş ortalaması belli, satan çok, alan yok. Böyle giderse zaten araba piyasası kapanabilir. Ve sıfır araçlarda sınırlı sayıda istek üzerine peşin paraya gelmeye başlayabilir. Bakalım gidişat pek iyi değil, ancak olacakları zamanla öğreneceğiz. Bu nedenle pişman olmanın bir faydası yok. Yatırım tavsiyesi değildir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,151
İsim
Oğuz Oğuz

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Şişme fiyatlar nereye kadar gidebilecek ? Ülkenin maaş ortalaması belli, satan çok, alan yok. Böyle giderse zaten araba piyasası kapanabilir. Ve sıfır araçlarda sınırlı sayıda istek üzerine peşin paraya gelmeye başlayabilir. Bakalım gidişat pek iyi değil, ancak olacakları zamanla öğreneceğiz. Bu nedenle pişman olmanın bir faydası yok. Yatırım tavsiyesi değildir.
Alan yok?
Gel senle yenibosna mepaya gidelim bayide 1 tane araba yok sırada bir ton insan var yanındaki erkay fiat bayiyede bakalım jeep ve alfa romeo hariç araba yok :) (İSG Uzmanıyım bayileri geziyorum)

Ev konusunda insanlar geçmiş birikimlerini satıp alıyor ediyor bi şekilde ama bende katılıyorum, böyle giderse insanlar ne kirada oturabilir ne ev alabilir özellikle biz gençler aileden maddi destek almadan çok zor.

İstanbul yaşanılamaz bir hal alıyor artık istanbulda oturabilen zengin kategorisine girecek adamlar kiraya 5000 tl diyor asgari ücret 4250 hadi 10 bin tl maaş al gene yetmez, durum iyi değil 2023 de ya baştaki gidecek, ya ben gideceğim :) seçiminizi yapın. :):D

Qbört

80+ Bronze
Azıcık düşüş zamanları gördük şimdi yükselme zamanı geldi :trpeepo:

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
apu kullanıyorum 1 senedir ekran kartı almayı dusunuyorum fiyatlarda degısıklık olur mu ona gore alıcam
Ben düşeceğini zannetmiyorum neden dersen LHR kartların kilidi kırılmaya başladı hatta bunun hakkında video yapıldı. Onların fiyatı yükselir büyük ihtimal ve diğer kartlarda etkilenir.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Alan yok?
Gel senle yenibosna mepaya gidelim bayide 1 tane araba yok sırada bir ton insan var yanındaki erkay fiat bayiyede bakalım jeep ve alfa romeo hariç araba yok :) (İSG Uzmanıyım bayileri geziyorum)

Ev konusunda insanlar geçmiş birikimlerini satıp alıyor ediyor bi şekilde ama bende katılıyorum, böyle giderse insanlar ne kirada oturabilir ne ev alabilir özellikle biz gençler aileden maddi destek almadan çok zor.

İstanbul yaşanılamaz bir hal alıyor artık istanbulda oturabilen zengin kategorisine girecek adamlar kiraya 5000 TL diyor asgari ücret 4250 hadi 10 bin TL maaş al gene yetmez, durum iyi değil 2023 de ya baştaki gidecek, ya ben gideceğim :) seçiminizi yapın. :):D
Araç geliyor mu ki satılsın ? Bir kaç araç satılınca , bayide araba olmayınca çok satılıyor anlamına gelmiyor. Ve sırada olan her kişi arabayı satın alacak diye bir kaide yok. Bakma algı yapıyorlar. Şirket harici , şahıslara satılan araçların kayıtlarına baksan zaten belli olur. Bu devirde 30.000 TL altında maaş alan kredile filan araba alamaz. Almaya kalkarsa hayatının hatasını yapmış olur. Durum o kadar ciddi boyutlara ulaşıyor ki, böyle giderse yakında sıradan vatandaşlar için ehliyet almanın bir anlamı da kalmayacak.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

apu kullanıyorum 1 senedir ekran kartı almayı dusunuyorum fiyatlarda degısıklık olur mu ona gore alıcam
Düşeceği kadar düştü, bundan sonra ne olur bilinmez, ihtiyaç var ise beklemeden alınabilir. Tabii ki karar sizindir. Yatırım tavsiyesi değildir.

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Araç geliyor mu ki satılsın ? Bir kaç araç satılınca , bayide araba olmayınca çok satılıyor anlamına gelmiyor. Ve sırada olan her kişi arabayı satın alacak diye bir kaide yok. Bakma algı yapıyorlar. Şirket harici , şahıslara satılan araçların kayıtlarına baksan zaten belli olur. Bu devirde 30.000 TL altında maaş alan kredile filan araba alamaz. Almaya kalkarsa hayatının hatasını yapmış olur. Durum o kadar ciddi boyutlara ulaşıyor ki, böyle giderse yakında sıradan vatandaşlar için ehliyet almanın bir anlamı da kalmayacak.

Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben size katılıyorum ama arabalar bir şekilde geliyor satılıyor, gelmemesinin sebebi de satıldığından değil dünyada olan çip krizi vb durumlar.
ve görüyoruz herkes arabasını kullanıyor sırf biz hergün 100 tl yakıt alıyoruz aynı şekilde insanlar ayda 3000 tl gezerse 4000 tl yakıt yakar bu adamlar kaç tl para kazanıyorlar biniyorlar yiyorlar içiyorlar geziyorlar aklım almıyor benim.

O yüzden çok düşünmemek lazım böyle giderse hepimiz batıcaz kimse farkında değil

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Ben size katılıyorum ama arabalar bir şekilde geliyor satılıyor, gelmemesinin sebebi de satıldığından değil dünyada olan çip krizi vb durumlar.
ve görüyoruz herkes arabasını kullanıyor sırf biz hergün 100 TL yakıt alıyoruz aynı şekilde insanlar ayda 3000 TL gezerse 4000 TL yakıt yakar bu adamlar kaç TL para kazanıyorlar biniyorlar yiyorlar içiyorlar geziyorlar aklım almıyor benim.

O yüzden çok düşünmemek lazım böyle giderse hepimiz batıcaz kimse farkında değil
👍, Zaman, Zaman... Elbette zamanla öğreneceğiz.

Top Bottom