Neler Yeni

Ekran kartı fiyatları uçtu.

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
Merhaba, benim B450 anakartım var. Maximum 3 aya kalmaz toparlar ekran kartı fiyatları. 3 ay onboard kullanayımmı yoksa 1300TL ye 750TI gibi kötü kartmı alayım? Hangisi mantıklı? 3-4 ay onboard kullanıp toparladığı zaman bütçem ekran kartı için 1600TL olacak. Yani GTX 1650 falan alabilirim. Şuan 3000TL bandında. Kısacası onboardmı kullanayım 3-4 ay yoksa 750Tİ alıp kazıkmı yiyeyim?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Onboard derken?
Anakartınızda dahili grafik birimi yok, eskide kaldı o.
Şuan işlemcilerin bazılarında dahili grafik birimi var bunlara da APU adı veriliyor.
İşlemciniz nedir?

Son düzenleme:

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
İstesiğiniz kadar Gülün veyahut dalga geçin Kimse kusura bakmasın bu yorumu konu dışı olarak yazmak istiyorum 2023 Türkiye için Sanayileşme ve Düzelme dönemi olacak ve Kendi yapmış olduğumuz Tankları silahları Sihaları arabaları seri üretme koyabileceğiz ve bu şekilde dolar düzelecek 2023 Türkiye Cumhuriyeti için refah olarak biliniyor rabbim düşüncelerimizi ters çevirmesin . Sabredin kardeşim sabredin he sabretmeyenler ciktirip gitsin Medeniyet denilen Avurpa ya kapı açık açıp ya gidin kardeşim vallahi gidin

Son düzenleme:

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Kimse kusura bakmasın bu yorumu konu dışı olarak yazmak istiyorum 2023 Türkiye için Sanayileşme dönemi olacak ve Kendi yapmış olduğumuz Tankları silahları Sihaları arabaları seri üretme koyabileceğiz ve bu şekilde dolar düzelecek 2023 Türkiye Cumhuriyeti için refah olarak biliniyor rabbim düşüncelerimizi ters çevirmesin . Sabredin kardeşim sabredin
cCc 2023 cCc O zaman.

Egec3535

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse kusura bakmasın bu yorumu konu dışı olarak yazmak istiyorum 2023 Türkiye için Sanayileşme dönemi olacak ve Kendi yapmış olduğumuz Tankları silahları Sihaları arabaları seri üretme koyabileceğiz ve bu şekilde dolar düzelecek 2023 Türkiye Cumhuriyeti için refah olarak biliniyor rabbim düşüncelerimizi ters çevirmesin . Sabredin kardeşim sabredin
Hocam bu ülkede zaten her şey yapılacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapılacak ama yapılmıyor.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Hocam bu ülkede zaten her şey yapılacak.
Bende bunu diyorum ama bazı zihniyet kusura bakmayın moralimizi bozmaktan başka bir halta yaramıyor affedersiniz insanın moralini bozuyorlar ben yorumu mu zaten yazdım . Dalga geçenlerde olacak eyvallah diyip geçenlerde.

G.P.U

80+ Silver
İstesiğiniz kadar Gülün veyahut dalga geçin Kimse kusura bakmasın bu yorumu konu dışı olarak yazmak istiyorum 2023 Türkiye için Sanayileşme ve Düzelme dönemi olacak ve Kendi yapmış olduğumuz Tankları silahları Sihaları arabaları seri üretme koyabileceğiz ve bu şekilde dolar düzelecek 2023 Türkiye Cumhuriyeti için refah olarak biliniyor rabbim düşüncelerimizi ters çevirmesin . Sabredin kardeşim sabredin
Yiziwk gafona

(Bu yorumu saat 20:23 de yazmışım) 😅

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
İstesiğiniz kadar Gülün veyahut dalga geçin Kimse kusura bakmasın bu yorumu konu dışı olarak yazmak istiyorum 2023 Türkiye için Sanayileşme ve Düzelme dönemi olacak ve Kendi yapmış olduğumuz Tankları silahları Sihaları arabaları seri üretme koyabileceğiz ve bu şekilde dolar düzelecek 2023 Türkiye Cumhuriyeti için refah olarak biliniyor rabbim düşüncelerimizi ters çevirmesin . Sabredin kardeşim sabredin
Reis dandanakan savaşını anlatsana :D
3 ay bekle

rookie27

80+ Gold
Hocam GTX 1650 şu an 3250TL en ucuz fiyatı.
3 ay sonra 1650TL ye düşeceğini nereden duydunuz

Bieshala

80+ Bronze
Ahhh Ahhh

rookie27

80+ Gold
3 ay sonra GTX 1650 o fiyata düşerse RX560ı 600TL ye satar onu alırım ciddi FPS artışı görürüm haksız mıyım.

Top Bottom