6K'da olur yeterki düşsün.O kadar düşmez
Ekran kartı fiyatları düştüğünden dolayı laptop fiyatları da düşer mi?Almanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
Almanya'daki GPU Fiyatlarında Büyük Düşüş Gözlemlendi | Donanim Arşivi
Son 1 yılın büyük gündem konularından biri kripto para madenciliği oldu gördüğünüz üzere. Haliyle ekran kartlarına olan ilgi katlandı ve insanlar ekran kartıdonanimarsivi.com
hocam neden mantıksız oradan sipariş veririzÜlkeye yansıyabilir fakat bir almanya düşüşü beklemek mantıksız olacaktır.
Oradan şipariş verebilirsiniz. Türk pazarında bi' Almanya düşüşü olmayacağını söylemeye çalışıyorum.hocam neden mantıksız oradan sipariş veririz
ETH 2.0 2023 ertelenmedi mi?Yakın zamanda Almanya daki gibi bir düşüş yaşanacağını sanmıyorum. Bu düşüşlerin en büyük etkeni artan fiyattan dolayı kartların satım oranının düşmesi ve bu yüzden elde kart birikmesi. Haliyle satış yapmak için fiyatlar düşüyor. Mining işi şuan eski hızında devam ediyor, ETH değeri hala güzel kazandırıyor ama bu yaz içerisinde 2.0 geleceği için bitecek. Lakin Raven vb. coinlerle hala mining yapılacağı için ve henüz çip sıkıntısına çare bulunmadığı için eldeki stoklar azaldığında yine fiyatların artacağını düşünüyorum.
hocam zaten daha türkiyenin 8ayı var bu fırsatçılık devam ederseOradan şipariş verebilirsiniz. Türk pazarında bi' Almanya düşüşü olmayacağını söylemeye çalışıyorum.