Banxtre tips.3060'ı 9.5K'ya verdiğimiz adam acaba ne düşünüyordur
Ülkemizdeki disbrütörler yansıtmamak için ellerinden geleni yaparlar.Amazon Jponya kullanmk mantıklıAlmanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
Almanya'daki GPU Fiyatlarında Büyük Düşüş Gözlemlendi | Donanim Arşivi
Son 1 yılın büyük gündem konularından biri kripto para madenciliği oldu gördüğünüz üzere. Haliyle ekran kartlarına olan ilgi katlandı ve insanlar ekran kartıdonanimarsivi.com
O adama hayret ediyorum.3060'ı 9.5K'ya verdiğimiz adam acaba ne düşünüyordur
Desene firmaların kâr marjı %150 artış gösterecek . Bu ülkede artan bir şeyin düştüğünü görmek nasip olur mu be.Almanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
Son 1 yılın büyük gündem konularından biri kripto para madenciliği oldu gördüğünüz üzere. Haliyle ekran kartlarına olan ilgi katlandı ve insanlar ekran kartıdonanimarsivi.com
Düşmez bence.Ekran kartı fiyatları düştüğünden dolayı laptop fiyatları da düşer mi?
Tr ye yansısa bu sefer üstüne vergi biner o kadar kötü bir dönemdeyiz.Almanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
Madencilik yasağı gelirse iyi olurAlmanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
ben en fazla 8850'TL'ye satabildim 1 ay önce 10500tl'ye alıcı buldum ama elimde yoktu çok üzüldüm3060'ı 9.5K'ya verdiğimiz adam acaba ne düşünüyordur
Öyle de düşünmemek lazım sonuçta bu işten ekmek yiyen binlerce insan var.Madencilik yasağı gelirse iyi olur