KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,759
Ben yurtdışı 3060 ı 8750 ye verdim3060'ı 9.5K'ya verdiğimiz adam acaba ne düşünüyordur![]()
Ben yurtdışı 3060 ı 8750 ye verdim3060'ı 9.5K'ya verdiğimiz adam acaba ne düşünüyordur![]()
Ekmekleri başka insanlara çok zarar verdi cocuğuna düzgün bilgisayar alıp eğitimine devam ettiremediği icin intihar edenler vb.Öyle de düşünmemek lazım sonuçta bu işten ekmek yiyen binlerce insan var.
5k ya rahat düşer her şey düzelirse 3060 ti zaten 5k ydı 3060 stok sorunu olmasa çıkış fiyatı tr de 4k tl civarı olurdu en düşük model (referans kartı değil)O kadar düşmez![]()
Eğitim için satılan çoğu bilgisayarı mining etkilemiyor bence. Sonuçta içinde 1650 bulunmuyor.Ekmekleri başka insanlara çok zarar verdi cocuğuna düzgün bilgisayar alıp eğitimine devam ettiremediği icin intihar edenler vb.
Ama rx 550 liler gt 1030 lar 1000tl üstune çiktı bunlar 350 400tl lik kartlarEğitim için satılan çoğu bilgisayarı mining etkilemiyor bence. Sonuçta içinde 1650 bulunmuyor.
rx 5700xt nereden bulabilrimhiç bir yerde okAlmanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
![]()
Almanya'daki GPU Fiyatlarında Büyük Düşüş Gözlemlendi | Donanim Arşivi
Son 1 yılın büyük gündem konularından biri kripto para madenciliği oldu gördüğünüz üzere. Haliyle ekran kartlarına olan ilgi katlandı ve insanlar ekran kartıdonanimarsivi.com
Bunların artmasının nedeni dolar ve diğer etkenler. Sonuçta minig yapan insanlar rx550 veya gt1030 kullanmıyor.Ama rx 550 liler gt 1030 lar 1000tl üstune çiktı bunlar 350 400tl lik kartlar
İnşallah ama bu kadar kısa sürede olacağını sanmıyorum.2.el piyasasına yansır mı kurbandan sonra 3000 TL'ye sistem toplayacağım bir 1050 ti almak nasip olur inş
minningciler yaşadı olan yine fakire olacakAlmanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
![]()
Son 1 yılın büyük gündem konularından biri kripto para madenciliği oldu gördüğünüz üzere. Haliyle ekran kartlarına olan ilgi katlandı ve insanlar ekran kartıdonanimarsivi.com
eğer yeterince düşerse yeni aldığım gaming laptobu satıp 3060 lı bi sistem toplarım inşallah 8k ya 3060 lı pc alabiliriz umarım laptop 8k ediyor ortalamaAlmanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?
![]()