Ekran Kartı Fiyatlarında Büyük Düşüşler Olabilir!

Almanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?

Ülkemizdeki disbrütörler yansıtmamak için ellerinden geleni yaparlar.Amazon Jponya kullanmk mantıklı

Keşke bir tane ekran kartım olsa...

Satıcılar zamları çekse 5k lık kart 3k Ya düşecek zaten

Almanya'daki ekran kartı satışlarında güzel bir fiyat düşüşü gözlemlenmiş. %200 daha pahalıya satılan ekran kartları %50'lere kadar düşmüş. Sizce bu düşüş devam eder mi? Ülkemize yansır mı bu oranda?

Desene firmaların kâr marjı %150 artış gösterecek :D. Bu ülkede artan bir şeyin düştüğünü görmek nasip olur mu be.

Tr ye yansısa bu sefer üstüne vergi biner o kadar kötü bir dönemdeyiz.

Madencilik yasağı gelirse iyi olur

Ben şahsen türkiyede fiyatların çok düşeceğini zannetmiyorum ancak türkiyeden alacak adamların ekran kartı siparişlerini amazon japonya , almanya tarzı yerlerden yaptıktan sonra türkiyedeki talebin yurtdışı alışverişine bakarak önemli ölçüde düşmesi lazım o zaman ekran kartı tedarikçileri de pes edip fiyatları düşürür

Geri