her oyunda dusuk ayarlar ile normal duzeyde fps aliyorum fakat ekran karti ısıniyor surekli güç azaliyor sanki fpsimi düsürmek zorunda kaliyorim param da yok fan alamiyorum + fanımı 50 dereceden itibaren %100 kulaniyorim yardim edin
gt 730 4gbEkran Kartı Mödelı Nedir?
105 dereceye kadar çıkıyorEkran Kartı Mödelı Nedir?
oh ben de benim ki 85 de diye hayıflanıyordumgt 730 4gb
Mesaj otomatik birleştirildi:
105 dereceye kadar çıkıyor
105 olduğunda kapanıyor oyunlarda kısıtlama yapıyorum sürekli 90 60 30 diye gitti şimdi napıcaz bilmiyorum her düşürdüğümde alışıyor sanki eski fpslerde gördüğüm dereceyi görmeye başlıyroumoh ben de benim ki 85 de diye hayıflanıyordum
hocam bu konularda pek bilgili değilimEkran Kartın Pasıf Soğutma Yoksa O Değerleri Görmen Normal Ama
termal macundan mı bahseniyorsunzEkran Kartın Pasıf Soğutma Yoksa O Değerleri Görmen Normal Ama
Yanı Ekran Kartının Üzerinde Fan Var Mı?hocam bu konularda pek bilgili değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
termal macundan mı bahseniyorsunz
var da kendi orjinal fanı değil o bozuktu yaptırdım. adam çakma bişey takmış küçücük bişey + orjinal fanın altındaki demir bi yer olurya macunun temas ettiği onuda değiştirip plastik takmış yani iyice çöp olduYanı Ekran Kartının Üzerinde Fan Var Mı?
Ekran Kartını Çıkartıp Fanı Temizle Sonra da Termal Macundan Sür Ne Az Ne Fazla Orta Eğer Bunlar da Olmasa Asus GPU Tweak 2 İndir Advenced Mode'a Gir Maksimum Sıcaklığı 70-75 Derece Yap 80 Derece Üstü Yapma Ekran Kartı Zarar Görebilirvar da kendi orjinal fanı değil o bozuktu yaptırdım. adam çakma bişey takmış küçücük bişey + orjinal fanın altındaki demir bi yer olurya macunun temas ettiği onuda değiştirip plastik takmış yani iyice çöp oldu
bu ne işe yarıycak düzelir miEkran Kartını Çıkartıp Fanı Temizle Sonra da Termal Macundan Sür Ne Az Ne Fazla Orta Eğer Bunlar da Olmasa Asus GPU Tweak 2 İndir Advenced Mode'a Gir Maksimum Sıcaklığı 70-75 Derece Yap 80 Derece Üstü Yapma Ekran Kartı Zarar Görebilir
Ekran Kartları Çok Isınma Sorunu Fanlar Da Toz Birikmesinden Kaynakli Bir Durum.. Denemeden Bilemesin Dostumbu ne işe yarıycak düzelir mi
Ekran kartı sökmeyi biliyormusunbu ne işe yarıycak düzelir mi