Fanını çıkar fırına 5 dakika at 180 derece soğusun öyle tak düzelir yüksek ihtimal.ustalarım ekran kartımı sadece görüntü almak için kullanıyorum (9500gt şu an bi köşede duruyor)o 9500 gt yi ziyan etmek istemiyorum 9500 gt takınca anakart ekran kartı hatası veriyor bip sesi ile fanlar dönüyor
Ek olarak kartta plastik veya kağıt ne kadar bileşen ve etiket varsa sök hepsini.Fanını çıkar fırına 5 dakika at 180 derece soğusun öyle tak düzelir yüksek ihtimal.
Üstünede 2 tane yumurta kırsın bideFanını çıkar fırına 5 dakika at 180 derece soğusun öyle tak düzelir yüksek ihtimal.
taş fırına sürer gibi .dFanını çıkar fırına 5 dakika at 180 derece soğusun öyle tak düzelir yüksek ihtimal.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...inlama-rehberi-anlatimli.391290/#post-3913241 öhöm öhömÜstünede 2 tane yumurta kırsın bide
fan plastik hocamEk olarak kartta plastik veya kağıt ne kadar bileşen ve etiket varsa sök hepsini.
Hepsini sökeceksin sadece anakart kısmı fırına girmeli.fan plastik hocam
hee ben de bi acayip karşıladım niye fanı atıyoz falanHepsini sökeceksin sadece anakart kısmı fırına girmeli.
üstüne domates menemen olurÜstünede 2 tane yumurta kırsın bide