- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şimdi cmos reset yaptım bip sesi hatası yok ama yine aynı ekran gelmiyorknkm dediğin gibi ram ve ekran kartın arızalanmış ama bence bi başka anakartta dene
fan dönüyor
hocam şimdi cmos reset yaptım bip sesi hatası yok ama yine aynı ekran gelmiyorknkm dediğin gibi ram ve ekran kartın arızalanmış ama bence bi başka anakartta dene
anladım peki ramleri çıkarıp sadece bir tanesini takıp görüntü almayı deneyin olmazsa diğer ram'i deneyinhocam şimdi cmos reset yaptım bip sesi hatası yok ama yine aynı ekran gelmiyor
fan dönüyor
ekran kartını kontrol et bilgili biri yapmadıysa ve çok yüklendi ise zarar görmüş olabilir ramleri cıkart temizle tak aynı sekilde ekran kartınıda genelde ramden olur diye biliyorum yada işlemci yaptıgın ocye yetemezhocam şimdi cmos reset yaptım bip sesi hatası yok ama yine aynı ekran gelmiyor
fan dönüyor
hocam ekran kartında bir sıkıntı yok bence çünkü ben reset bios yapmadan önce farklı ekran kartı hataları veeip duruyordu şimdi deneyeceğim ramleri büyük ihtimal çalışırekran kartını kontrol et bilgili biri yapmadıysa ve çok yüklendi ise zarar görmüş olabilir ramleri cıkart temizle tak aynı sekilde ekran kartınıda genelde ramden olur diye biliyorum yada işlemci yaptıgın ocye yetemez
Ben kendim ramleri silgi ile siliyordum öyle olunca ama sistemin yeni ise yapmahocam ekran kartında bir sıkıntı yok bence çünkü ben reset bios yapmadan önce farklı ekran kartı hataları veeip duruyordu şimdi deneyeceğim ramleri büyük ihtimal çalışır
hocam kısaca hışırBen kendim ramleri silgi ile siliyordum öyle olunca ama sistemin yeni ise yapma
Hışır olmuş bi sistem ise herşeyi dene orda ögrenip gelecekte çok güzel oluyor ben eski sistemim ddr2 idi gözlerimi bağlayıp keyfi söküp takıyordum herşeyi o sistem ögretti banahocam kısaca hışır