OC Sonrası Ram ve Ekran Kartı Hatası

knkm dediğin gibi ram ve ekran kartın arızalanmış ama bence bi başka anakartta dene
hocam şimdi cmos reset yaptım bip sesi hatası yok ama yine aynı ekran gelmiyor
fan dönüyor

hocam şimdi cmos reset yaptım bip sesi hatası yok ama yine aynı ekran gelmiyor
fan dönüyor
ekran kartını kontrol et bilgili biri yapmadıysa ve çok yüklendi ise zarar görmüş olabilir ramleri cıkart temizle tak aynı sekilde ekran kartınıda genelde ramden olur diye biliyorum yada işlemci yaptıgın ocye yetemez

ekran kartını kontrol et bilgili biri yapmadıysa ve çok yüklendi ise zarar görmüş olabilir ramleri cıkart temizle tak aynı sekilde ekran kartınıda genelde ramden olur diye biliyorum yada işlemci yaptıgın ocye yetemez
hocam ekran kartında bir sıkıntı yok bence çünkü ben reset bios yapmadan önce farklı ekran kartı hataları veeip duruyordu şimdi deneyeceğim ramleri büyük ihtimal çalışır

hocam ekran kartında bir sıkıntı yok bence çünkü ben reset bios yapmadan önce farklı ekran kartı hataları veeip duruyordu şimdi deneyeceğim ramleri büyük ihtimal çalışır
Ben kendim ramleri silgi ile siliyordum öyle olunca ama sistemin yeni ise yapma

hocam kısaca hışır
Hışır olmuş bi sistem ise herşeyi dene orda ögrenip gelecekte çok güzel oluyor ben eski sistemim ddr2 idi gözlerimi bağlayıp keyfi söküp takıyordum herşeyi o sistem ögretti bana

Geri