Neler Yeni

Ekran kartı hata veriyor

Senin ekran kartının VRAM ini adan mış gpu belirler adan mış gpu kaç ise senin VRAM okşar dır paylaşılan gpu belleği hikaye . Şimdi arka planda hiç bir şey açık değil yani ekran kartının boşta çalışması gerekiyor ama bak bakalım boşta çal8ş masına rağmen 300 mb lık vram yiyor

Senin ekran kartının VRAM ini adan mış gpu belirler adan mış gpu kaç ise senin VRAM okşar dır paylaşılan gpu belleği hikaye . Şimdi arka planda hiç bir şey açık değil yani ekran kartının boşta çalışması gerekiyor ama bak bakalım boşta çal8ş masına rağmen 300 mb lık vram yiyor
yani sıkıntı var

Bu saatten sonra 2 seçenek var ya senin PC senden habersiz arka planda ekran kartını yüke sokuyor yada en başta dediğim gibi ekran kartındaki gömülü VRAM lardan biri kısa devreye düştüğü için sanki 300 mb VRAM kullanıyormuş gibi gösteriyor

Bu saatten sonra 2 seçenek var ya senin PC senden habersiz arka planda ekran kartını yüke sokuyor yada en başta dediğim gibi ekran kartındaki gömülü VRAM lardan biri kısa devreye düştüğü için sanki 300 mb VRAM kullanıyormuş gibi gösteriyor
arka planda EA microsoft edge filan çalışıyor o yüzden olabilirmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

300 mb yediğini nereden gördün

bu niye olmuş olabilir hiç bir şey gelmedi pcnin başına

Öncelikle 1.sayfaya geri dön ve ordaki sohpetlerimize bak orda ben adanmış ve sanal gpu nün tanımını yaptım onu oku ve attığın fotoya bak

İkinci olarak böyle durumlarda ayıklı yani hatalı mal satışından kaynaklanıyor bir anda PC hatalar vermeye başlıyor PC ye virüs bulaştır madıysan tek açıklama hatalı ürün satışı

Öncelikle 1.sayfaya geri dön ve ordaki sohpetlerimize bak orda ben adanmış ve sanal gpu nün tanımını yaptım onu oku ve attığın fotoya bak

İkinci olarak böyle durumlarda ayıklı yani hatalı mal satışından kaynaklanıyor bir anda PC hatalar vermeye başlıyor PC ye virüs bulaştır madıysan tek açıklama hatalı ürün satışı
korsan oyun indirmiştim bir ara virus bulaşmış olabilirmi

defendır taraması yapacam

Bilemiyorum bu senin usta bir korsan olup olmadığına bağlı 🙃🙃

PC de şuan önemli dosyaların falan varmı

biraz resim bir kaç oyun

bir ara san andreas indirmiştim korsan belki ondan virüs bulaşmıştır
İNŞALLAH virüstür

Yani kaybedicek bişeyin yok PC yi fabrika ayarlarına geri döndür ve PC açıldıktan sonra görev yönteicisinden ekran kartı belleğinin fotosunu çek at

ben fotoğrafları flaşa yedekleyim

sıfırlıyorum abi işim bitince yazarım

Son düzenleme:
Tamam dır

En fazla 1 saat kala bilirim benimde çıkmam lazım 1 saat içinde biterse yardımcı olurum

Aynı değişen bişey omadı

Ekler

• Screenshot_20250327-003043.jpg
    Screenshot_20250327-003043.jpg
    348.2 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,480
Üyeler
173,382