Ekran Kartı için Kasım İndirimi

onka

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba, bu ay ekran kartı olarak 9060 xt 16gb almayı düşünüyorum. Şu an normal fiyatları 19k ve özel olarak Sapphire Nitro+ 22k. Kasım ayı için ne kadar indirim almam için yeterli olur. Ve Kasım sonuna kadar beklemeli miyim Max ℅20 indirim için. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, bu ay ekran kartı olarak 9060 xt 16gb almayı düşünüyorum. Şu an normal fiyatları 19k ve özel olarak Sapphire Nitro+ 22k. Kasım ayı için ne kadar indirim almam için yeterli olur. Ve Kasım sonuna kadar beklemeli miyim Max ℅20 indirim için. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Vatandan akşamları alabilirsin. Kasımda da çok düşmez bence indirimlerin hepsi tırt

• Beğen
Reaksiyonlar: onka
Teşekkürler, Peki vatanın ℅15-20 indirimleri için belirli zamanlar var mı yoksa hergün kontrol etmek mı gerekiyor.
Takip et hocam forumu genelde akşamları indirim oluyor. Güzel fiyatlara amd kart alan arkadaşlar vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Takip et hocam forumu genelde akşamları indirim oluyor. Güzel fiyatlara amd kart alan arkadaşlar vardı
İlla yakalarsın yani stoklar da fazla

• Beğen
1 hafta önce rx9070 aldım 24k ya akşam 22 den sonra indirim başlıyor bakabilirsin

• Beğen
Hocam akşam saat 10 dan sınra vatanın sitesinde oluyor hergün devam ediyor mu bilmiyorum ben alalım 4-5 gün oldu anakart işlemci de indirime giriyor

• Beğen
1 hafta önce rx9070 aldım 24k ya akşam 22 den sonra indirim başlıyor bakabilirsin
İndirim genel olarak hangi sitelere öncelik vermeliyim. Şu an takip ettiğim vatan, İncehesap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam akşam saat 10 dan sınra vatanın sitesinde oluyor hergün devam ediyor mu bilmiyorum ben alalım 4-5 gün oldu anakart işlemci de indirime giriyor
Sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim ay sonuna kadar yoksa %5 indirim gelirse hemen almalı mıyım.

Tek tek bakmak lazım aslında ben uğraşmamak için önce akakçe den bakıyorum sonrasında bildiğim siteleri gezip yokluyorum cuma günleri de incehesaptan bakıyorum

• Beğen
Tek tek bakmak lazım aslında ben uğraşmamak için önce akakçe den bakıyorum sonrasında bildiğim siteleri gezip yokluyorum cuma günleri de incehesaptan bakıyorum
Anladım peki sizce ℅15-20 indirim gelmesini beklemeli miyim bir iki ay.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,907
Üyeler
183,775
Son üye
ılGT
Geri