Yardım Ekran kartı için macun önerisi

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, iyi günler.

Elimde ikinci elden aldığım MSI GAMING Z TRIO 3080 LHR ekran kartı var. Kasayı bayadır temizlemiyordum, bugün temizlemek istedim. Ekran kartı da bayağı kötü durumdaydı, toz kir içindeydi. Yani içli dışlı temizleyeyim derken termal macundan eser bile kalmadığını gördüm. Onun için termal macun önerisi istiycektim. Elimde Kryonaut Extreme falan vardı da kayboldu. Ne önerirsiniz? Pedleri değiştirmeyi düşünmüyorum, zaten ped değişimi sıkıntılı iş gibi duruyor.

pedler evet sıkıntılı çünkü mm sini doğru bulamayabilirsin ve zaten sorun etmene gerek yok çünkü uzun kullanımda bile pedler termal macun gibi hızlı bozulmaz 4-5 yıla kadar dayanabilirler.

termal macun önerilerim.

arctic mx-6
thermalright tf7

kendim mx6 kullanıyorum memnunum.

çakma termal macunlara dikkat et.

hocam ben mx-6 sürdüm boştayken 30'larda çalışıyor, 55'i geçtiğini görmedim valla çok memnunum.

Merhaba, iyi günler.

Elimde ikinci elden aldığım MSI GAMING Z TRIO 3080 LHR ekran kartı var. Kasayı bayadır temizlemiyordum, bugün temizlemek istedim. Ekran kartı da bayağı kötü durumdaydı, toz kir içindeydi. Yani içli dışlı temizleyeyim derken termal macundan eser bile kalmadığını gördüm. Onun için termal macun önerisi istiycektim. Elimde Kryonaut Extreme falan vardı da kayboldu. Ne önerirsiniz? Pedleri değiştirmeyi düşünmüyorum, zaten ped değişimi sıkıntılı iş gibi duruyor.
kyronaut alabilirsin veya termal pad var macun niyetine sürüyorsun pump outta olmuyor ona bakabilirsin

Merhaba, iyi günler.

ekran kartlarına katı macunlar daha iyi oluyor tf8 kullanıyorum ben bay farkı var orjinaline göre

Geri