bnebeyazkurt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 90
Merhaba ekran kartıyla ilgili bir sorum var anlayan birisi özel gelebilirmi acaba
Yemeyiz seniMerhaba ekran kartıyla ilgili bir sorum var anlayan birisi özel gelebilirmi acaba
Ya biraz karışık gibi geldi ondan özel dedimde olay şu şimdi maddi açıdan durum biraz kötü rtx 3060 kısa devre li kart pazarlıkla 2.5k ya alıcam tamir ettirip kullanıcam sizce mantıklı bir hareket olurmu kart için sağlıklı olurmu bu durumyazsana buraya direkt
12 gb maddi açıdan dolayı buraya yazmaya utanmıştımdaYa biraz karışık gibi geldi ondan özel dedimde olay şu şimdi maddi açıdan durum biraz kötü rtx 3060 kısa devre li kart pazarlıkla 2.5k ya alıcam tamir ettirip kullanıcam sizce mantıklı bir hareket olurmu kart için sağlıklı olurmu bu durum
Utanılacak bir durum yok tamiri ne kadar olduğuna ve yapan kişiye bağlı ki zahmetli bir iş olacağı kesin yapabilen birini bulacanda sonra sana ne kadar masraf çıkaracağı da belli değilYa biraz karışık gibi geldi ondan özel dedimde olay şu şimdi maddi açıdan durum biraz kötü rtx 3060 kısa devre li kart pazarlıkla 2.5k ya alıcam tamir ettirip kullanıcam sizce mantıklı bir hareket olurmu kart için sağlıklı olurmu bu durum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12 gb maddi açıdan dolayı buraya yazmaya utanmıştımda![]()
Adam dedi bilişim mağazasına gönderdim 2k dıo masrafıUtanılacak bir durum yok tamiri ne kadar olduğuna ve yapan kişiye bağlı ki zahmetli bir iş olacağı kesin yapabilen birini bulacanda sonra sana ne kadar masraf çıkaracağı da belli değil
Ben burada yaptırcak birini bulur pazarlıkta yaparım sıkıntı yokUtanılacak bir durum yok tamiri ne kadar olduğuna ve yapan kişiye bağlı ki zahmetli bir iş olacağı kesin yapabilen birini bulacanda sonra sana ne kadar masraf çıkaracağı da belli değil
işinin ehli biri varsa yaptır hata analizi vs vs uğraştıracakAdam dedi bilişim mağazasına gönderdim 2k dıo masrafı
Mininglik bir durumu yok adam anakart işlemciyi gln herşeyini satıyor artık bitek ekrn kartına su dökülmüş ondan kısa devre yapıyor diye ayrı satıyor bende şuan rx 5500 xt 4 gb var
Ben burada yaptırcak birini bulur pazarlıkta yaparım sıkıntı yok