Arkadaşlar merhaba asus dual rtx2070 super ekran kartım var. İkinci el olarak almıştım ozamanda test etme şartları yoktu ve edememiştim ama herhangi bir eksiklik sıkıntı yok sanıyordum oynadığım belli başlı 2 3 oyun olduğu için ama geçenler arkadaşım ile dying light 2 oynamak için indirdiğimde oyunu açtıktan 1 2 dakika sonra ekran kartı fanları son hızda dönüp ekran kartı kapandı . (Siyah ekran yedim ama bilgisayar hala çalışıyor).
Ardından Furmark testi yapmaya karar verdim ve oluşan olay şöyle en fazla 2 dakika sürüyor ekran kartı 55 60 dereceyi geçmiyor ama bir kaç dakika sonra fanlar son hızda dönüp tekrar kapanıyor. Msi mag 650w psu m var . Sistemde belki yazılımsaldır diye format attık düzelmedi. Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler
Ardından Furmark testi yapmaya karar verdim ve oluşan olay şöyle en fazla 2 dakika sürüyor ekran kartı 55 60 dereceyi geçmiyor ama bir kaç dakika sonra fanlar son hızda dönüp tekrar kapanıyor. Msi mag 650w psu m var . Sistemde belki yazılımsaldır diye format attık düzelmedi. Yardımcı Olabilirseniz Sevinirim. Şimdiden Teşekkürler