Neler Yeni

ekran kartı kazım yapmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Yusuf baluk
selam değerli donanım arşivi ailesi herkes gibi bende mininge heveslendim yapmak istedim sistemi kurdum ama ekran kartı kazım yapmadı sizce sorun nedir ekran kartı asus rog stix rx570 4gb version

Galatasaray8

80+ Bronze
selam değerli donanım arşivi ailesi herkes gibi bende mininge heveslendim yapmak istedim sistemi kurdum ama ekran kartı kazım yapmadı sizce sorun nedir ekran kartı asus rog stix rx570 4gb version
ravencoin kazabilirsiniz ve ergo coin var youtubeden araştırın en çok 4gb de ergo coin kazımı kazandırıyor.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yanlış bilgilendirme yapmıyorum. Konuda o ekran kartı ile kazamadığını söylemiş ekran kartı belleği ise 4gb olduğu için otomatik olarak belli oluyor 4gb yüzünden kazamadığı. Daha dikkatli okuyun birdahakine.
Bak bak triplere, 4GB ile kazım yapılmaz diyor üstüne bir de yanlış bilgilendirme yapmıyorum diyor. Bir de bana emir veriyor. 😁😁😁

En İyi Cevap
7
Bak bak triplere, 4GB ile kazım yapılmaz diyor üstüne bir de yanlış bilgilendirme yapmıyorum diyor. Bir de bana emir veriyor. 😁😁😁
Okuduğunu niye anlamamakta ısrar ediyorsun? Bunun trip ile ne alakası var? Arkadaş kazım yapmıyor demiş bende ekran kartının belleğini görünce dedim 4gb yüzünden kazamıyor dedim. Yoksa bende biliyorum 4gb ram ile kazım yapan coinler olduğunu. Ben sadece soruya cevap verdim. Burada size emir falan veren yok.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Okuduğunu niye anlamamakta ısrar ediyorsun? Bunun trip ile ne alakası var? Arkadaş kazım yapmıyor demiş bende ekran kartının belleğini görünce dedim 4gb yüzünden kazamıyor dedim. Yoksa bende biliyorum 4gb ram ile kazım yapan coinler olduğunu. Ben sadece soruya cevap verdim. Burada size emir falan veren yok.
Okuduğunu anlamayan sensin. 4GB ile ETH kazılmıyor demek ile 4GB ile kazım yapılmıyor arasında fark var, yanlış bilgilendirme.
Daha dikkatli okuyun birdahakine.
Bunu diyebilecek son kişi bile değilsiniz.

En İyi Cevap
7
Okuduğunu anlamayan sensin. 4GB ile ETH kazılmıyor demek ile 4GB ile kazım yapılmıyor arasında fark var, yanlış bilgilendirme.

Yahu ben sadece soruya cevap verdim niye ısrar ediyorsunuz? Tahmin ettim zaten eth ile kazım yapmaya çalıştığını. Yanlış bilgilendirme ile alakası yok. Ben yazana göre cevap verdim. Boş boş tartışmayalım burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim bilmiyordum ha,ha,ha.

Top Bottom