Neler Yeni

Ekran kartı kullanımı düştüğünde oyun kasıyor

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
PC de virüs varsa oda etkiliyor. her şey güncel ama Chipset yüklü değilse etkiliyor. Aklıma gelenler bunlar. Birde msi afterburner bazı uyguluma ve oyunlarda çakışma yapıyor. Ben kullanmıyorum . Steam den FPS Monitör uygulamasını kullanıyorum.
Virüs yok olsa da etkileyeceğini zannetmem. Chipset durumunu bilmiyorum. MSI Afterburner kapalıykende aynı.

TahinPekmez

80+ Silver
Trojen virüsü acayip etkiler kafadan sallmıyorum. MSİ afterburneri tamamen kaldırıp öyle dene. Chipset de AMD nin sitesinden indir. Bana kalırsa sen temiz bir windows kurulumu yap.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
Ekran kartı ne olursa olsun aynı sorunu yaşıyorum. İki farklı ekran kartı denedim sonuç aynı. FPS'in düştüğü yerlerde kullanım da düşüyor ya da kullanım düştüğü yerlerde FPS düşüyor onu bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ayrıca işlemci frekansı da yükselmiyor. Sabit 3,6 GHZ. Sıcaklığı da hiç yükselmiyor. Yani adam akıllı kullanamıyor ki ısınsın işlemci. İşlemcinin kullanımı da düşük. R5 2600X kullanıyorum stok ayarlar stok fan. Ekran kartı olarak 1060 6 GB. 1660 Super'de de sanki aynı sorun vardı.
Alıntıyı görüntüle
Bakın 53 FPS'e düşmüş ve %66 GPU kullanımı.
En basit temel çözüm; DDU ile GÜVENLİ MOD'da Ekran kartı driverini sil ve tekrar GÜVENLİ MOD'da WHQL onaylı sürüm yükle. Muhtemelen faydası olacaktır.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
En basit temel çözüm; DDU ile GÜVENLİ MOD'da Ekran kartı driverini sil ve tekrar GÜVENLİ MOD'da WHQL onaylı sürüm yükle. Muhtemelen faydası olacaktır.
D-dostum bunu milyarlarca defa yaptım. Belirtmeyi unuttum :/
Mesaj otomatik birleştirildi:

Trojen virüsü acayip etkiler kafadan sallmıyorum. MSİ afterburneri tamamen kaldırıp öyle dene. Chipset de AMD nin sitesinden indir. Bana kalırsa sen temiz bir windows kurulumu yap.
Dostum format bile attım. Bu dediğim ilk defa olmuyor uzun zamandır var. Afterburner ile vs alakası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,744
Üyeler
161,485
Son üye
Adam Jensen
Top Bottom