Ekran kartı kullanımım az ?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
11,874
Arkadaşlar ben unlostun gösterdiği ayarları yapmıştım nvidiadan Windows tan felan oyunlarda alabileceği en yüksek FPS i alsın diye kart fakat genelde oyunlarda oynadığım her oyunda daha doğrusu kart %50 60 kullanılıyor işlemci de 40 civarı felan yani ben Nvidia denetim masası ayarlarını eskisine getirir ve oyunlarda ayar yükseltirsem ekran kartı kullanımı artıp FPS artabilir mi ? Sanirm bende şuan işlemci kullanımı fazla

İşlemci kullanımı %100 ekran kartı kullanımı %50 ise darboğaz vardır hocam.

Her oyunda ekran kartı kullanımı %100 olmak zorunda değil 144 fps i geçiyor ve takılma donma yaşamıyorsan nasıl rahat ediyorsan o şekilde kullan.

Yok hayır ekran kartı 50 işlemci 40 fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1600 af ile 1660 nasıl darboğaz yapsın Allah aşkına 😂
Bende 2600 ile RX 590 gta5 şehirde darboğaz yapıyor ya...

Değerler normal hocam o zaman.
Hocam birde şey diycem ben bu unlostun gösterdiği neredeyse tüm ayarları yaptım Nvidia denetim masasından Windows 10 dan fln ondan mı işlemciye daha çok yükleniyor çünkü bildiğim kadarıyla unlost csgo için gösterdi o ayarlarda işlemciye biniyor işlemcide csgo da en önemli şey ben bu ayarları eskisine cevirirsem FPS artabilir mi böyle olunca çoğu oyunda yüksek ayarda da düşük ayarda da pek bir fark göremiyorum

Hocam birde şey diycem ben bu unlostun gösterdiği neredeyse tüm ayarları yaptım Nvidia denetim masasından Windows 10 dan fln ondan mı işlemciye daha çok yükleniyor çünkü bildiğim kadarıyla unlost csgo için gösterdi o ayarlarda işlemciye biniyor işlemcide csgo da en önemli şey ben bu ayarları eskisine cevirirsem FPS artabilir mi böyle olunca çoğu oyunda yüksek ayarda da düşük ayarda da pek bir fark göremiyorum
İşlemciye yüklenilmiyor.
Ekran kartı kullanımı her zaman %100 olucak diye bir şey yok hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,200
Üyeler
189,047
Son üye
Krieg
Geri