Çözüldü✓ EKRAN KARTI MI İPHONE 11 PRO MU

The GodFather

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
Bütçe
11.000
Merhaba elimde bir miktar para var şuan kullandığım 1660 süper ekran kartı var bunu 2070s veya 3060 a mı yükseltsem yoksa iPhone 11 PRO mu alsam bilemedim.

Merhaba elimde bir miktar para var şuan kullandığım 1660 süper ekran kartı var bunu 2070s veya 3060 a mı yükseltsem yoksa iPhone 11 PRO mu alsam bilemedim.
iPhone al bence ama 11 Pro yerine 12 öneririm şahsen. Birkaç sene sonra o iPhone değerini büyük ölçüde korur ama ekran kartını stok sorunu bitince 3-4K civarına ancak satarsın diye düşünüyorum.

Elindeki telefon iyi ise ekran kartı da düşünülebilir ama.

hocam sen bilrisin telefona ihtiyacın varsa telefon al ekran kartın yetersiz geliyorsa 1660s de sat hem işlemcini yükseltip 3060 ti felanda alabilirsin ben olsam ekran kartı alırdım ama senin bilicen iş

ikiye böl bence
yani bir tane 2060 al
kalan para ile xr al

Hocam o kadar parayı telefona vermek mantıksız. Gerçi ekran kartına da vermek mantıksız. Ben olsam 3 4k ile bir telefon alıp üstüne ekran kartını güçlendiririm. Bence dediğim bir konuda kızgın atmak ne kadar mantıklı? @Naci

Son düzenleme:
İmzanızdaki sistem oynadığınız oyunlarda ya da kullandığınız uygulamalarda size yetmiyorsa ona harcayın.
Elinizdeki telefon işinizi görmemeye başladıysa iPhone alın. Yani tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre.
Yok ikisi de işimi görüyor derseniz yatırım yapın, birkaç aya daha iyi ekran kartı ya da telefon alırsınız.

ekran kartından memnunsan telefon alabilşrsin ama 11 pro değilde 12 bak bence

Sorumu La bu tabii ki 3060 :D

Hangisi daha çok işini görücekse onu al bence.

telefon mu ekran kartımı bilmem ama 11 pro yerine 12 al

Geri