Ekran karti mi islemci mi?

parca degisimi

• islemci

Oylar: 7 87.5%
  • ekran karti

Oylar: 1 12.5%

• Oy kullanan toplam üye
    8

ArdaOzgn1

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
beyler selamin aleykum bende gtx 1060 3 gb var islemci de i5 9400f cs oynuyorum artik yetmemeye basladi fps dusuyor donanimim cok yeterli degil bu yuzden islemci veya ekran kartini degistirmek istiyorum ikisinden biri olmasi gerek yeterli butcem yok sizce hangisini degistirmeliyim ve neyle degistirmeliyim yardim ederseniz cok sevinirim

Sağlam bir işlemci al. Gelecekte rahatça ekran kartıda değiştirirsin.

1. Tavsiyem sistemini komple sat ve r5 3600-r5 5600 + rx5600xt veya rx6600 gibi bir sistem oluştur. hem işlemcin hem ekran kartın ciddi manada yükselmiş olur ve cebinden de bütçeni aşman gerekmez.

2. Tavsiyem cs işlemci ağırlıklı bir oyun olduğu için işlemci yükseltip geçebilirsin ama o sokete yatırım yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum.

9. nesil işlemci kullanıyor arkadaş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyler selamin aleykum bende gtx 1060 3 gb var islemci de i5 9400f cs oynuyorum artik yetmemeye basladi fps dusuyor donanimim cok yeterli degil bu yuzden islemci veya ekran kartini degistirmek istiyorum ikisinden biri olmasi gerek yeterli butcem yok sizce hangisini degistirmeliyim ve neyle degistirmeliyim yardim ederseniz cok sevinirim
kullandığınız işlemci den daha iyi bir işlemci seçeyim deseniz çok fahiş fiyatlarda satılıyor
kesinlikle ama kesinlikle bu segmentte yükseltme yapmaya değmez

işlemci anakart ram birlikte
veya
sistem tamamen satılarak

daha yeni nesil daha güçlü işlemcili bir sistem alınabilir
sisteme para yetmiyorsa

ekran kartı hariç her şey sıfır alınabilir
veya sadece işlemci anakart ram birlikte satarsan
diğer bileşenlerin kaliteli ise
yeni nesil işlemci anakart ram alınabilir

psu yetiyorsa r5 5600 lü bi sistem yap bence

5000 bütçe ile gou değişmez ztn işlemci al cs de daha çok işine yarar

pini uyumlu degil diye biliyorum bir de intel yerine amd tercih etmek daha mantikli gibi cunku 11400f de ram mhzleri cok dusuk kaliyo ramlerden duzgun performans alinamiyor belki r5 5600 ya da 3600 gibi dusundum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,152
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri