Ekran kartı modifiye

Reaksiyon skoru
78
Rtx 3060 almak isterken stok bitti ve şuan olan stok çok pahalı o yüzden çok daha düşük modellere bakmaya karar verdim. Elimde msi gamingx twin frozer 6 termal tasarımı var, bende rx 580 8 gb msi armor almayı düşünüyorum, gamingx kartın soğutmasını söküp yeni karta takabilirmiyim. Gaming x serisinin soğutması daha iyi ve güzel gözüktüğünden elimdeki kartın soğutmasını değerlendirmek istediğim için sordum. Ayrıca rgb li msi gaming x yazılı ekran kartı backplate i nerden bulabilirim bir kaç video izledim çok güzel gözüküyor.

Backplate'in tek başına satıldığını sanmıyorum sağlıklı bir modifiye gibi gözükmüyor.

Backplate'in tek başına satıldığını sanmıyorum sağlıklı bir modifiye gibi gözükmüyor.
Fakat gaming x ve armor serisi çok yakın sadece renk ve yapısı farklı heatsinkleri nerdeyse aynı vida yapılarıda ve rx 580 in gaming in modeli ile elimdeki gaming modelin tasarımı tıpatıp aynı
Post automatically merged:

Fakat gaming x ve armor serisi çok yakın sadece renk ve yapısı farklı heatsinkleri nerdeyse aynı vida yapılarıda ve rx 580 in gaming in modeli ile elimdeki gaming modelin tasarımı tıpatıp aynı

Backplate pek önemli değil

Backplate pek önemli değil
Heatsink şekillerini bilmiyordum eğer dediğin kadar uyumlu ise o zaman düşündürür.

Rtx 3060 almak isterken stok bitti ve şuan olan stok çok pahalı o yüzden çok daha düşük modellere bakmaya karar verdim. Elimde msi gamingx twin frozer 6 termal tasarımı var, bende rx 580 8 gb msi armor almayı düşünüyorum, gamingx kartın soğutmasını söküp yeni karta takabilirmiyim. Gaming x serisinin soğutması daha iyi ve güzel gözüktüğünden elimdeki kartın soğutmasını değerlendirmek istediğim için sordum. Ayrıca rgb li msi gaming x yazılı ekran kartı backplate i nerden bulabilirim bir kaç video izledim çok güzel gözüküyor.
Hocam sanırsam RX580 oyun için falan önerilmiyordu,aynı fiyata daha iyi kartlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam sanırsam RX580 oyun için falan önerilmiyordu,aynı fiyata daha iyi kartlar vardı yanlış hatırlamıyorsam.
2. Elden uygun fiyata buldum msi armor 8 gb modeli 1800 tl, bir şey dicem 1500 tl ye birde sapphire nitro+ var üst seviye ama 4 gb sizce olabilirmi

2. Elden uygun fiyata buldum msi armor 8 gb modeli 1800 TL, bir şey dicem 1500 TL ye birde sapphire nitro+ var üst seviye ama 4 gb sizce olabilirmi
8GB Rx580 1800 TL mi o.O2 Bir şey var hocam işin içinde.

Ondan pek emin değilim ama 1500 tl 4gb doğru

Birde benzer fiyata rx 590 rakibi olan 1660 var ama yeni çıkan fsr nvidia ile çalışsada doğal olarak amd de daha verimli olacağından amd almak istiyorum

Bir şey diyeceğim, elimdeki ekran kartı çok fahiş fiyatlara satılıyor ve 2000 tl ye alıcak bir sürü kişi var, onu satsam ve 1800 tl rx 580 almak yerine 200 tl daha üstünde koysam 4000 tl bütçem olur, o zaman kendi özel soğutması, bacplate i olan daha üst bir ekran kartı alabilirim sizce nasıl fikir.

Geri