Neler Yeni

Ekran kartı nasıl iade ederim?

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar bende bildiğini üzere rx6600xt var memnunum ama yüksekten aldım fiyat olarak sizce ne yapabilirim iade için sonra daha ucuzdan alacağım bana fikir verin cevaplarınızı bekliyorum.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,222
İsim
Mert Can Ergün
Kaç paraya aldın ki

Yseyrek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Yasin Seyrekoğlu
kardeşim konuna cevap değil ama memnunsan 3üne 5 ine bakma derim şöyle düşün bundan 2 ay önce olsa dahada pahalıya alcaktın

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Görkem
Arkadaşlar bende bildiğini üzere rx6600xt var memnunum ama yüksekten aldım fiyat olarak sizce ne yapabilirim iade için sonra daha ucuzdan alacağım bana fikir verin cevaplarınızı bekliyorum.
Dostum bende haftaya ASUS DUAL RX 6600 ve R5 5600 almayı planlıyorum umarım sorun çıkmaz ekran kartında

CHADE GİGAD

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
ahmet polat
dostum zaten fıyatlar ulkemızde çok pahalı 3 ün 5 in hesabını yapmadan kullan bence ileride daha pahalı olma ıhtımalı var şahsi fikrim budur fakat illa iade edıcem dersen hangı şirketten aldın

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Her hangi bir kusuru olmadığı sürece iade edemezsin biz boşuna beklemiyoruz son 3 ay içerisinde ekran kartı alanların hepsi pişman olacak

Charrins

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre ÜLKER
aldın ve problemi yokmu h,ç uğraşma kullan en iyisi

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum zaten fıyatlar ulkemızde çok pahalı 3 ün 5 in hesabını yapmadan kullan bence ileride daha pahalı olma ıhtımalı var şahsi fikrim budur fakat illa iade edıcem dersen hangı şirketten aldın
Vatandan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aldın ve problemi yokmu h,ç uğraşma kullan en iyisi
Yok sıkıntımda memnunum yükseltme yaptım tek zarar etmek istemiyorum atıyorum ileride sattığımda kötü paraya vermeyeyim.

Her hangi bir kusuru olmadığı sürece iade edemezsin biz boşuna beklemiyoruz son 3 ay içerisinde ekran kartı alanların hepsi pişman olacak
Hocam 10500tl ye aldım eğer bir aide olursa gine alıcam aynı modeli tek artısı bütcemi geri alıcam eğer olmazsa sıkıntı yok zaten işlemci alıcam ileride.

Peki işlemciler ileride ucuzlayacak mı?

Arkadaşlar cevap alabilirmiyim lütfen önemli bir konu.

Son düzenleme:
Top Bottom