Neler Yeni

Yardım Gaming.gen ekran kartı iadesi hakkında

JaeSun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Taha Taşkan
İşte iradeyi kırmaya çalışıyorlar vazgeçsin diye insanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla 1gtg yok diye dedim 600 TL farkla MSI g255f alaşım var vatanda 4600 tl

Bak aynısını snerji birine yaptı sonunda tıpış tıpış mağduriyeti çözdüler müşterinin videoları vardı hatta youtube da buralarda falan
Sonumuz thh ve videoluk olmadan çözülsünde çözülmesse uğraşmaktan sıkılmam lolde shaco csde p90 main olduğumdan anlaşılabilir bu işin peşini bırakmayacağım 😁😂😂😂😂

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Reis G244F şuanda baya öneriliyor kullanıcılarıda memnun.
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu nasıl alınır mı yada sende şuan ne var mesela linkler misin 😆

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,959
İsim
.
ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu nasıl alınır mı yada sende şuan ne var mesela linkler misin 😆

Bende bu var baya memnunum kendisinden

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
@Shourd hocam monitör önerir misin bana MSI g244f E2 MSI g255f ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING bu modelde var ne önerirsin hocam 4060 ti a uygun gsync çok önemliyse destekleyen 1gtg 180 hz veren fps rekabetçi oyunlar için valo CS2 gibi oyunlar için sağlam bir şey lazım var mı yoksa Kasım da indirim mı bekliyom 2 k için

Shourd

80+ Gold
@Shourd hocam monitör önerir misin bana MSI g244f E2 MSI g255f ASUS 24" TUF GAMING VG249QL3A 1Ms 180Hz FULL HD IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING bu modelde var ne önerirsin hocam 4060 ti a uygun gsync çok önemliyse destekleyen 1gtg 180 hz veren fps rekabetçi oyunlar için valo CS2 gibi oyunlar için sağlam bir şey lazım var mı yoksa Kasım da indirim mı bekliyom 2 k için
bğütçe nedir şuan öneriyim istersen kasımı bekleyebilirsin ama çok güvenme iyi indirim gelmesine birde bütçeni net söyle ne için kulanacağını boyutunun ne olmasını istediğini söylersen yardımcı olmaya çalışırım onun harici bişiler eklemek istersende olur

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
bğütçe nedir şuan öneriyim istersen kasımı bekleyebilirsin ama çok güvenme iyi indirim gelmesine birde bütçeni net söyle ne için kulanacağını boyutunun ne olmasını istediğini söylersen yardımcı olmaya çalışırım onun harici bişiler eklemek istersende olur
Valla 2k monitör vardı sarmadı sattım şimdide bütçe kısıtlı 4 5 civarı diyorum 1080 p mı alsam iş göremelik 1080 p 1 gtg 180 hz üstü ve g sync çok önemliyse 4060 ti var şuan g sync li olsun gerek miyorsa etkilemez ise güzel bir şey lazım 2 k monitör alırım da bütçe yetmeyebilir

Valo CS2 vesaire oynuyorum 24g4x almıştım 2k geçince elden çıkardım şimdi stoğu yok gibi bir şey olsada pahalı yoksa onu alacaktım

Shourd

80+ Gold
Valla 2k monitör vardı sarmadı sattım şimdide bütçe kısıtlı 4 5 civarı diyorum 1080 p mı alsam iş göremelik 1080 p 1 gtg 180 hz üstü ve g sync çok önemliyse 4060 ti var şuan g sync li olsun gerek miyorsa etkilemez ise güzel bir şey lazım 2 k monitör alırım da bütçe yetmeyebilir

Valo CS2 vesaire oynuyorum 24g4x almıştım 2k geçince elden çıkardım şimdi stoğu yok gibi bir şey olsada pahalı yoksa onu alacaktım
bu model işinizi görür 1080p isterseniz 4kya

ve elden çıkardığınız modeli satan bi yer buldum isterseniz

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak

Link var mı hocam

G244f E2 yada G255f kötü mü hocam vatanda 4700 TL g255f MSI olan 1 gtg

Shourd

80+ Gold

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
23.8

27

23.8 olanın satıcıya güvenemiyorum incehesap ve itopyadan almıştım 2 tane 24g4x sorun yaşamadım fakat satıcı ne bileyim güven vermiyor nedense 🥲 6 k olmuş pahalı hocam bence ya gerçi hepsiburada üzerinden alırsam garantide bonusum var 1k bana ne ürün önerirseniz Hepsiburada üzerinde 1k ucuza alacağım bonus bakiy3den dolayı ne önerirsiniz?

Shourd

80+ Gold
Link var mı hocam

G244f E2 yada G255f kötü mü hocam vatanda 4700 TL g255f MSI olan 1 gtg
3 üde kötü değil ama aralarından bunu öneririm

23.8 olanın satıcıya güvenemiyorum incehesap ve itopyadan almıştım 2 tane 24g4x sorun yaşamadım fakat satıcı ne bileyim güven vermiyor nedense 🥲 6 k olmuş pahalı hocam bence ya gerçi hepsiburada üzerinden alırsam garantide bonusum var 1k bana ne ürün önerirseniz Hepsiburada üzerinde 1k ucuza alacağım bonus bakiy3den dolayı ne önerirsiniz?
ekran kalitesi ve özelikleri bakımından bu attığım iyi 2. attığım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Burak
Adaptive sync varya hocam g sync kullanılamaz mı sorun yaratır mı g sync yok diye ? Gelen gideni aratır mı kısaca 24g4x i almayı yeğlemeyeyim sonra 🥲🥲

3 üde kötü değil ama aralarından bunu öneririm

ekran kalitesi ve özelikleri bakımından bu attığım iyi 2. attığım
Hangisi en iyisi hocam önerileriniz arasında ? Hb üzerinden olduğu sürece hangisi iyiyse alacağım

Shourd

80+ Gold
Adaptive sync varya hocam g sync kullanılamaz mı sorun yaratır mı g sync yok diye ? Gelen gideni aratır mı kısaca 24g4x i almayı yeğlemeyeyim sonra 🥲🥲

Hangisi en iyisi hocam önerileriniz arasında ? Hb üzerinden olduğu sürece hangisi iyiyse alacağım
yani genel olarak benzerler ama aoc verisel olarak biraz daha iyi neyse gsync konusunda ise tam bi bilgi bulamadım gelince bakarsınız kendiniz ona zaten aşırı gerke duymasınız 4060 ti varsa

Top Bottom