Yardım Ekran kartı o.c için yardım

Tarık Baskan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Elimde şuan hali hazırda gtx 1660 var ben bu kartı o.c yaparak 1660 super performansına getirmek istiyorum sizce getirebilir miyim ve o.c yapmayı bilen arkadaşlar yardım edebilir mi

Elimde şuan hali hazırda gtx 1660 var ben bu kartı o.c yaparak 1660 super performansına getirmek istiyorum sizce getirebilir miyim ve o.c yapmayı bilen arkadaşlar yardım edebilir mi

Dostum bana da aynı şekilde yardımcı olabilir misin?Sana ulaşabileceğim discord vs. var mı?

Overclock nedir? Fazla voltaj vererek performans arttirmadir.
Sana en basit yontemi soyluyorum, 3lu priz al sonra da 3lu fis takilan kafa yerini sok at. Elinde kablonun en basindaki prize baglanan yer ve sonundaki 3 adet kablo kalacak. Bu kablolara dokunursan carpilirsin dikkat et.
bu acik tarafi da at kasanin icine dursun orda degdigi yerin voltajini arttirsin. Al sana overclock moruk. 2080ti’s bile cikarirsin ekran kartini. İslemciye degse onu da threadripper yapar. Degdigi yeri ucurur

sanşıma bak. gpu haricindeki herseye o.c yapabiliyorum ama gpu çıktı sansıma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Overclock nedir? Fazla voltaj vererek performans arttirmadir.
Sana en basit yontemi soyluyorum, 3lu priz al sonra da 3lu fis takilan kafa yerini sok at. Elinde kablonun en basindaki prize baglanan yer ve sonundaki 3 adet kablo kalacak. Bu kablolara dokunursan carpilirsin dikkat et.
bu acik tarafi da at kasanin icine dursun orda degdigi yerin voltajini arttirsin. Al sana overclock moruk. 2080ti’s bile cikarirsin ekran kartini. İslemciye degse onu da threadripper yapar. Degdigi yeri ucurur
''fazla voltaj vererek'' kısmı yanlış. voltajı azaltıp performansı arttırabilirsin.
çoğu işlemci veya gpuya fazladan voltaj verilir auto modda :D

Ekran kartları cok pahali bileşenlerdir bence yapmamanizi tavsiye ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,703
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri