Neler Yeni

Ekran kartı okumuyor yardmınıza ihtiyacım var

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
PSU yla alakası yok emin olabilirsin ama anakartın yeni ekran kartında sotun çıkarıyor olabilir
Bundan 7 yıl önce pcye hd7750 almıştım her şey güzel çalışıyor PSU yetiyordu kaliteliydi ve görüntü gelmiyordu gittik bir düşük model aldık çalıştı anakart için güçlü gelebilir o ekran kartı diye düşünüyorum sanırım öyle eklemek isterim vatanda en kaliteli PSU ile de denedik acilmamisti

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Yazık kafanıza. 20 mesaj varsa kaçı konuyu çözmek için atılmış? @MustafaErdem34 başka bir PSU veya ekran kartı ile deneme ihtimaliniz var mı?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Bundan 7 yıl önce pcye hd7750 almıştım her şey güzel çalışıyor PSU yetiyordu kaliteliydi ve görüntü gelmiyordu gittik bir düşük model aldık çalıştı anakart için güçlü gelebilir o ekran kartı diye düşünüyorum sanırım öyle eklemek isterim vatanda en kaliteli PSU ile de denedik acilmamisti
Aynen bende onu demek istedim

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Distribütör olunca, kendileri üretmiş mi oluyor? Siz bildiğiniz yolda gidin. Size laf anlatmak imkansız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartının güç girişlerini, anakartın fotoğrafını, güç kaynağının kablolarını net bir şekilde çekip paylaşabilir misiniz? Hangi kabloları taktığınızı görelim. Gerekirse video kaydı yapın.
Hala usteliyorsun kardeşim.
Al bak bakalım ne yazıyor burada? Bir insan bu kadar boş olabilir ya gece gece delirdim.

Ayrıca ben kendi üretti diye bir şey demedim. Çin malı dediniz Çin malı değil Türk malı. Ürettim yerinin çin olması çin malı olduğunu mu gösteriyor ne kadar saçma. O çok ovdugunuz markaların hemen hemen hepsi Çin'de üretiyor. Çin kalitesiz yaptığı için mi sence?

Salim5820

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Salim budak
Hala usteliyorsun kardeşim.
Al bak bakalım ne yazıyor burada? Bir insan bu kadar boş olabilir ya gece gece delirdim.

Ayrıca ben kendi üretti diye bir şey demedim. Çin malı dediniz Çin malı değil Türk malı. Ürettim yerinin çin olması çin malı olduğunu mu gösteriyor ne kadar saçma. O çok ovdugunuz markaların hemen hemen hepsi Çin'de üretiyor. Çin kalitesiz yaptığı için mi sence?
Sanırım sadece Corsair fsp gibi ürünler var :) kimi için

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Sanırım sadece Corsair fsp gibi ürünler var :) kimi için
Kulaktan dolmayla bu kadar oluyor sanırım .En iyiler onlar evet ama diğer markalarin hepsine de C4 muamalesi yapmak saçma bence

Sözünüzün arkasında durup Türk markası olduğunu ispat ederseniz, ağzımı açmayacağım. Adamların sabit telefon hatları bile yok. Bunların nesini savunuyorsunuz? Ben de virüslü Çinlilere güç kaynağı ürettirip Baihu adını yazabilirim. Çok zor değil yani. Bu markayı Huawei ile kıyaslıyorsun ya, sana başka sözüm yok. https://www.dark.com.tr/bilgisayar-...6-2pin-pci-e-bilgisayar-guc-kaynagi-6898.html
Bu arada sözümün arkasında durup Türk markası olduğunu kanıtladım. Siz de sözünüzün arkasında durup ağzınizi kapatabilirsiniz :)

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
Dark markası, çinden alınan ürünlere logo bastırtan akortek firmasının türkiye versiyonu halidir. Tasarımı tamamiyle başka firmaya ait olan, halihazırda satışta olduğu ürünlerinden seçilip logo bastırma suretiyle türkiye pazarına sokulmasından oluşan bir markadır. Zamanında dark n10 kasasını almış biri olarak bu firmanın online satışını yaptığı teknobiyotik firması ile yaşadığım tüm sorunları dinlemek isteyen varsa özelden Söve Söve anlatabilirim ;)

Top Bottom