Neler Yeni

Öneri Ekran kartı ölümüne ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Apexte rekor 88 sizce sebebi ne olabilir sistemim imzamda yazıyor kasa camı açık kasa camıda 1 sene de bir termal macun değiştirin diyorlar sizce kasada mı sıkıntı var yada ben önceden i5 2500k kullandım o sıkıntı yapmış olabilir mi ?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
msi gaming x modeli olduğunu pek hatırlamıyorum rx 500 serilerinde hepsi armor diye biliyorum armor'lar ısınır zaten gp versiyonunu almasaydınız ısınması normal kasa ise kasa aman aman bir kasa değil galiba o yüzden normal denilebilir ama iyi de değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

msi gaming x modeli olduğunu pek hatırlamıyorum rx 500 serilerinde hepsi armor diye biliyorum armor'lar ısınır zaten gp versiyonunu almasaydınız ısınması normal kasa ise kasa aman aman bir kasa değil galiba o yüzden normal denilebilir ama iyi de değil
affedersiniz gaming x varmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki aklımda bir sürü kasa modeli var sizce bu modellerden hangisini tercih edersem iyi olur daha karlı çıkarım yani ?
Sharkoon Rev 200
XPG INVADER
aerocol airhawk duo
Dark guardian

affedersiniz gaming x varmış
Zaten çok sınırlı sayıda gaming x var galiba sapihre kutusu görüntülü aldım çünkü ürün öyle gözüküyordu bir baktım msi gaming x geldi meğersem ürün içeriğini okumamışım :D

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Peki aklımda bir sürü kasa modeli var sizce bu modellerden hangisini tercih edersem iyi olur daha karlı çıkarım yani ?
Sharkoon Rev 200
XPG INVADER
aerocol airhawk duo
Dark guardian

Zaten çok sınırlı sayıda gaming x var galiba sapihre kutusu görüntülü aldım çünkü ürün öyle gözüküyordu bir baktım msi gaming x geldi meğersem ürün içeriğini okumamışım :D
XPG Invader alacaksanız sonradan fan ekleyin. Eğer fan eklerim diyorsanız XPG Invader hayalimdeki kasa desem yeridir. Eğer fan eklemeyecekseniz Airhawk Duo kaçınılmaz bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
XPG Invader alacaksanız sonradan fan ekleyin. Eğer fan eklerim diyorsanız XPG Invader hayalimdeki kasa desem yeridir. Eğer fan eklemeyecekseniz Airhawk Duo kaçınılmaz bence.
Xpg ve dark guardian arasında kaldım dark guardian biraz görünüş olarak ve büyüklük olarak daha iyi geldi gibi ama xpg de güzel sade ve şık bir çok yer kaplamıyan bir model xpg için fan öneriniz var mı rgb olmasına gerek yok güzel ve ucuz bir fan

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Sharkoon Rev 200
XPG INVADER
aerocol airhawk duo
Dark guardian

dark guardian güzeldir kendim dahil alıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Senin o kartta var bir şeyler anlayamadım :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Top Bottom