Neler Yeni

Ekran kartı önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
Bütçe
3000
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın ekran kartı yandı yeni bir ekran kartı almak istiyorum. 2gb ekran kartı yeterli olur diye düşünüyorum intel i3 işlemci 4 gb ram var. En yüksek oynayacağım oyun valorant daha güçlü bir sisteme ihtiyacım yok. Ana kartım eski ekran kartları uyumsuzluk yaparmı. Şimdiden teşekkürler.

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın ekran kartı yandı yeni bir ekran kartı almak istiyorum. 2gb ekran kartı yeterli olur diye düşünüyorum intel i3 işlemci 4 gb ram var. En yüksek oynayacağım oyun valorant daha güçlü bir sisteme ihtiyacım yok. Ana kartım eski ekran kartları uyumsuzluk yaparmı. Şimdiden teşekkürler.
Senin sisteme 2k ya 1060 6gb ve ya 580 8gb güzel gider. Daha düşük ekran kartı arıyorsan 1k ve altına 1050ti ya da 5504gb bak. Benzer ram bulup 8gb ye tamamlarsan iyi olur. Mahalle bilgisayarcısından bulursun diye düşünüyorum uyguna.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin sisteme 2k ya 1060 6gb ve ya 580 8gb güzel gider. Daha düşük ekran kartı arıyorsan 1k ve altına 1050ti ya da 5504gb bak. Benzer ram bulup 8gb ye tamamlarsan iyi olur. Mahalle bilgisayarcısından bulursun diye düşünüyorum uyguna.
bahsettiğiniz ekran kartı nasıl bir şey. tam marka model yazabilirmisiniz.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
3k civarına rx590 8 GB satıyorum hocam. 2gb bı ekran kartı için 3k bütçe ayırmak çok mantıklı değil

Bünyamina

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Murat Kocabay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bahsettiğin kartlara baktım 3-5 k arası fiyatları var benim sisteme fazla bunlar bildiğin varmı başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

3k civarına rx590 8 GB satıyorum hocam. 2gb bı ekran kartı için 3k bütçe ayırmak çok mantıklı değil
2. el almayı düşünmüyorum hocam sağolasın

Marka model değilde uyguna bulabildiğin iyi durumda olması önemli.
ikinci el düşünmüyorum hocam beni idare edecek max 3k ya sıfır bi ekran kartı arıyorum. ama bulamadım varmıdır

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ali Mert Okuducu
hocam bahsettiğin kartlara baktım 3-5 k arası fiyatları var benim sisteme fazla bunlar bildiğin varmı başka

2. el almayı düşünmüyorum hocam sağolasın
Hocam 0 ekran kartı almak çok mantıklı degil. Hemde 2gb 4gb ekran kartını 0 almak hiç mantikli değil. 1-1.5k civarına temiz ekran kartları var zaten

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
i
ikinci el almanizi tavsiye ederim kesinlikle 1060 bulabilirsiniz ramida 8 yapin idare edersiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,398
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom