Neler Yeni

Ekran kartı paketleme nasıl olmalı.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
Arkadaşlar ekran kartini icinden cikan gri posetine koydum antisitatik posetmis ismi etrafınada ekran kartı hareket etmesin diye kağıtlar sıkıştırdım top yapıp gönderirken de kendi kutusunun etrafina havlu poşet sarmayı düşünüyorum üstünede kalın plastik poşet koyucam sıkıntı olur mu kargoda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Burak Pirin
Arkadaşlar ekran kartini icinden cikan gri posetine koydum antisitatik posetmis ismi etrafınada ekran kartı hareket etmesin diye kağıtlar sıkıştırdım top yapıp gönderirken de kendi kutusunun etrafina havlu poşet sarmayı düşünüyorum üstünede kalın plastik poşet koyucam sıkıntı olur mu kargoda.
Patlayan poşet üstüne streç film üstüne sağlam karton üstüne kargo poşeti koyarsanız sıkıntı olmaz

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Patlayan poşet üstüne streç film üstüne sağlam karton üstüne kargo poşeti koyarsanız sıkıntı olmaz
Hocam dediginiz bu uygulama erkan kartının kutusuna mi yoksa karta mi direk?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
yusuf ecer

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben patlayan poşete sarıp sonra kutu içine koyup yolladım hiç bi sıkıntı olmadı.
Hocam tuhaf şekilde benim ekran kartinin kutusunun icinde boşluklar var ve ileri geri oynuyor o sebeple kagit sıkıştırmak zorunda kaldım paketide patlayan posetle sararim hocam.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,206
İsim
yusuf ecer
Hocam tuhaf şekilde benim ekran kartinin kutusunun icinde boşluklar var ve ileri geri oynuyor o sebeple kagit sıkıştırmak zorunda kaldım paketide patlayan posetle sararim hocam.
Ben orijinal kutusunda bile yollamadım, onda daha güvenli olur oynayıp oynaması pek farkedeceğini düşünmüyorum.

Top Bottom