Neler Yeni

Ekran Kartı RGB Ayarlama

Undreal02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim uslu
Bütçe
5
Ekran kartım pny 3060 12 gb xlr8. Bilgisayarı babamın arkadaşı topladı ve güzelce kurdu sonra ben aldım, 7-8 ay kullandım ve harddisk aldım. her şeyi harddisk e indirmek için format attım. ekran kartımın rgb si armory crate üzerinden kontrol ediyordum. sıfırladıktan sonra armory crate nun rgb yerinde ekran kartımı görmüyor. armory crate de yeniden görmesi için ne yapabilirim ya da başka nereden kontrol edebilirim ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Ekran kartım pny 3060 12 gb xlr8. Bilgisayarı babamın arkadaşı topladı ve güzelce kurdu sonra ben aldım, 7-8 ay kullandım ve harddisk aldım. her şeyi harddisk e indirmek için format attım. ekran kartımın rgb si armory crate üzerinden kontrol ediyordum. sıfırladıktan sonra armory crate nun rgb yerinde ekran kartımı görmüyor. armory crate de yeniden görmesi için ne yapabilirim ya da başka nereden kontrol edebilirim ?
Sürücüsünü kurdunmu? belki sebebi budur.

Cristo20

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Batuhan AKAY
İlgilendiği Kategoriler
Bisiklet, pc, pubg.
armory crate çok rezil bir program bende kurulu değildi rog 6750xt var rgb olarak yanıyordu sadece armory kurdum kendi kendine mor renge alıyor programı kaldırmayıda çözemedim kaldı böyle

Undreal02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
armory crate çok rezil bir program bende kurulu değildi rog 6750xt var rgb olarak yanıyordu sadece armory kurdum kendi kendine mor renge alıyor programı kaldırmayıda çözemedim kaldı böyle
ama format atmadan önce sorunsuz çalışıyordu hala çalışıyor ama rgb sini algılamıyor.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
ekran kartını fln kurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıcaklık fan hızı fln her şeyi görünüyor sadece rgb si işte
Kankam kullanabileceğin başka uygulamalar bu videoda var.

ama format atmadan önce sorunsuz çalışıyordu hala çalışıyor ama rgb sini algılamıyor.
Buda link

Undreal02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim uslu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam kullanabileceğin başka uygulamalar bu videoda var.

Buda link
knk videodaki indirme yerini bulamadım ya linkini atar mısın uğraştırdığım içinde kusura bakma

milenix

80+ Gold
Armory Create çok sıkıntılı bir uygulama. Üsteki arkadaşın attığını indirip deneyin.

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
indirdim kurdum ama uygulamada rgb yönetme şeyini bulamadım şimdide bulmaya çalışıyorum
Kanka cevabı özelden vermedim çünkü bu sorunu yaşayan herkesin sorunu çözmesini isterim.
Bu videoda ayrıntılı bilgi var hemde galiba senin ekran kartın ile aynı.

Undreal02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim uslu
Kanka cevabı özelden vermedim çünkü bu sorunu yaşayan herkesin sorunu çözmesini isterim.
Bu videoda ayrıntılı bilgi var hemde galiba senin ekran kartın ile aynı.
tamamdır kral sağolasın ilk attığında 3 tane seçenek vardı yanlışı seçmişim ordan da buldum teşekkürler.

Top Bottom