oylemiolmus
80+

- Reaksiyon skoru
 - 18

Korktum hocam bi an yazın değiştiricem zaten afox yazar zannettim çok da anlamıyorum açıkçası teşekkür ederim .hocam NVİDİA ekran kartının sahibi afox-msi-asus gibi markalarda bu ekran kartını üreten firmalardır bir sıkıntı yok.
rica ederim merakınız olan herşeyi yazabilirsiniz yargılayan arkadaşlara da aldırmayın herkes anasının karnından donanım mühendisi olarak çıkmıyorKorktum hocam bi an yazın değiştiricem zaten afox yazar zannettim çok da anlamıyorum açıkçası teşekkür ederim .
Hocam ben bu indirdiğim programı nasıl silebilirim GPU-Z exe olarak çıkıyor denetim masasında gözükmüyor biliyormusunuz?rica ederim merakınız olan herşeyi yazabilirsiniz yargılayan arkadaşlara da aldırmayın herkes anasının karnından donanım mühendisi olarak çıkmıyor![]()
daha önce hiç silmeye kalkışmadım denetim masasında gözükmemesi garipmiş ama sanırım direkt sil derseniz gider diye düşünüyorum.Hocam ben bu indirdiğim programı nasıl silebilirim GPU-Z exe olarak çıkıyor denetim masasında gözükmüyor biliyormusunuz?
sahte ekran kartı olmazArkadaşlar ben anlamadım Ekran kartım afox 1660 süper 6 GB Kart da Fake falan yazmıyor Ama bu Subvendor da NVİDİA yazıyor şimdi bu kart orjinal mi gerçek mi bilen varmı?
Hocam Yaş Kaç acaba ??Arkadaşlar ben anlamadım Ekran kartım afox 1660 süper 6 GB Kart da Fake falan yazmıyor Ama bu Subvendor da NVİDİA yazıyor şimdi bu kart orjinal mi gerçek mi bilen varmı?
Olamayacağını kim söyledi ???sahte ekran kartı olmaz
Hocam 18 çok bilgim yok araştırdığım da genelde orda Bazı markaların Asus,Msi yazıyor görselini gördüm bende Nvidia yazınca bi şaşırdım Acaba fake diye mi. Sağolun bilgi için.Hocam Yaş Kaç acaba ??
Yani İnternete bile 1660 süper yazsanız Nvidia görürsünüz
Afox dediğin marka Asus/MSI vs. Gibi dışına Fan/Plastik vs. Entegre eden firmalar içlerindeki Chipleri Nvidia Üretiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olamayacağını kim söyledi ???
Çin'de yaptılar Ama sen bilirsin![]()