Neler Yeni

Ekran kartı satıcam E fatura

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şafak Sezer
Arkadaşlar ekran kartımı satıcam yeni ekran kartı alacağımdan dolayı fakat E faturadan ekran kartımı satın almak isteyen kişi E faturayı da gönderir misin bana derse göndersem bir problem olur mu çünkü TC kimliğim dahil adresim yazıyor.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Volkan
Arkadaşlar ekran kartımı satıcam yeni ekran kartı alacağımdan dolayı fakat E faturadan ekran kartımı satın almak isteyen kişi E faturayı da gönderir misin bana derse göndersem bir problem olur mu çünkü TC kimliğim dahil adresim yazıyor.
olmaz hocam mümkünse çıktı al üstünü karala ver
Mesaj otomatik birleştirildi:

13 yaşında çocuk bile kolaylıkla senin tüm sülaleni bulur o yüzden takılmayın e devletten şirket açma muhabbetlerini kapatın yeter

Zexius

80+ Bronze
Hiçbişi olmaz 2 yıl önce sistem sattım. Hepsinin garantisi bitmiştir bir kısmını faturası ile bir kısmını faturasız verdim faturasız olanlarıda fatura istemediler diye vermedim. yoksa hepsini verirdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Şafak Sezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbişi olmaz 2 yıl önce sistem sattım. Hepsinin garantisi bitmiştir bir kısmını faturası ile bir kısmını faturasız verdim faturasız olanlarıda fatura istemediler diye vermedim. yoksa hepsini verirdim.
Fatura isterse de tc kimlik ve adres kısmını karalayıp gönderirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,473
Üyeler
159,927
Son üye
Shopacc
Top Bottom