PalitBu modelleri kullanan ya da bilgisi olan varsa hangisini seçmem gerektiği ile ilgili yardımcı olabilir misiniz bütçe kısıtlı ama uzun ömürlü düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
PalitBu modelleri kullanan ya da bilgisi olan varsa hangisini seçmem gerektiği ile ilgili yardımcı olabilir misiniz bütçe kısıtlı ama uzun ömürlü düşünüyorumAlıntıyı görüntüle
bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorumPalit
bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorumVentus serisi hakkında iyi şeyler duymamıştım hocam. Zotac kalitelidir. Gigabyte zaten ortada. Takıntım yok dersen Palit ve inno derim. İnno3d ichill x4 3080 kullanıcısıyım. Malzeme kalitesi hiç de fena değil.
Sorabilirsiniz buyrun.bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorum
intel i7 14700k ,Sorabilirsiniz buyrun.
Elimden geldikçe yardımcı olmak isterim tabibu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu konularda bilgin varsa sistemi sormak istiyorum
intel i7 14700k ,Elimden geldikçe yardımcı olmak isterim tabi
yalnız o anakartla ıslemcı pını uyumsuzintel i7 14700k ,
MSI Z890 Gaming Plus WIFI Intel Z890 9200 MHz (OC) DDR5 Soket 1851 ATX Anakart
bu ikisi ve palit uyumu nasıl olur sıvı soğutma yapacağım
Sorun yaratmaz hocam gayet iyi bence ama işlemci 14700k alıp 4060ti almak sanki bi tık olmamış gibi. BMW ye toyota motoru takmak gibi düşün. Birde intelde soket tiplerine dikkat edin. Anakartları ve işlemci soketleri nesilden nesile değişiyor intelde.intel i7 14700k ,
MSI Z890 Gaming Plus WIFI Intel Z890 9200 MHz (OC) DDR5 Soket 1851 ATX Anakart
bu ikisi ve palit uyumu nasıl olur sıvı soğutma yapacağım
nasıl uyumlu olduğunu anlarım araştırdığımda uyumlu yazıyorduyalnız o anakartla ıslemcı pını uyumsuz